Scholen2018-11-28T13:27:54+00:00

SCHOLEN

Een plek om te groeien!

Een school is de plek waar kinderen mogen groeien, zich mogen ontwikkelen en door het maken van fouten weer verder leren. Een belangrijke plek dus. Samen kunnen we een leeromgeving creëren die kinderen uitnodigt om kennis en creativiteit te delen. En dat in een veilige en stimulerende omgeving.

Een school bouw je nooit alleen. Voor scholen gelden allerlei doelstellingen als het gaat om functionaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en leer- en werkomstandigheden. Dat vraagt om innovatieve én duurzame oplossingen. Daarvoor werken we intensief samen met de toekomstige gebruikers van de school.

Een greep uit onze scholen projecten:
2018-11-29T10:30:55+00:00

SCHOLENCOMPLEX VEENENDAAL

In samenwerking met zusterbedrijf Matrix Bouw hebben Lithos bouw & ontwikkeling en Zenzo Maatschappelijk Vastgoed, de ontwikkeling, realisatie en risicodragend onderhoud van het opvallende scholencomplex aan de Sportlaan in Veenendaal verzorgd.

Terug naar overzicht

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok