WIJ ZIJN LITHOS EN WIE BEN JIJ?

Samen met onze collega’s ontwikkelen en bouwen we projecten die passen bij de vraag van de gebruiker. We bouwen samen, daarom kunnen we alleen de beste zijn als we jou als gedreven persoon mogen leren kennen.

Lithos is al drie jaar lang één van de beste bouwers van Nederland. Kwaliteit staat bij ons centraal. Achter het succes van Lithos staat een team van meer dan ruim 50 enthousiaste collega’s. Talentvolle mensen met kennis én ambitie. Allemaal goed in hun eigen vakgebied, maar met een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. Ondernemend, verantwoordelijk, initiatiefrijk, flexibel en zelfstandig.

VACATURES

Volg ons op LinkedIn: linkedin.com/company/lithos-bouw-en-ontwikkeling. Je leest daar over alle projecten waarbij we betrokken zijn. Ook de vacatures vermelden we hier op.

Zit jouw functie er niet bij en word jij wel enthousiast van het verhaal van Lithos? Dan komen wij graag met je in contact! Mail jouw open sollicitatie met CV en motivatie naar info@lithos.nl.

STAGELOPEN BIJ LITHOS

Jij als student bent de toekomst van Lithos. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Bij Lithos kun je stagelopen binnen verschillende vakgebieden. Bijvoorbeeld als werkvoorbereider, timmerman of calculator. Stagelopen bij Lithos biedt vele voordelen:

– Een leuke werkplek;
– Goede praktijkopleiding;
– Vakkundige collega’s;
– Kans op een toffe baan.

Lithos stimuleert ook bouwpartners om jonge mensen op te leiden. Bijvoorbeeld als metselaar.

Solliciteren

Wil je graag stagelopen bij Lithos? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar info@lithos.nl.

ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Ontwikkelaars, projectleiders, werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders, timmermannen en niet te vergeten alle collega’s met een ondersteunende functie. Lithos bestaat uit nieuwsgierige en betrokken mensen die de verantwoordelijkheid nemen voor hun opdrachten en gedreven zijn om echt het verschil te maken voor onze klanten. Kennis maken met onze medewerkers? Neem een kijkje op de pagina mensen, daar stellen een aantal van onze medewerkers zich aan je voor.

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?