Bergen op Zoom, Op de Vijverberg

In opdracht van woningcorporatie Stadlander realiseert Lithos bouw & ontwikkeling in Gageldonk 139 nieuwe huur- en koopwoningen, die weer helemaal aan de eisen van deze tijd voldoen. De mix van koop- en (sociale) huurwoningen maakt de wijk heerlijk om te wonen en te werken.
Het eerste deel van deze grootse transformatie is het project Op de Vijverberg. Dit project omvat 7 eengezinswoningen en 26 appartementen.
De eengezinswoningen bieden vrij uitzicht over de Vijverberg, beschikken over drie heerlijk ruime slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en alle woningen hebben de mogelijkheid tot het realiseren van een hobbykamer of extra slaapkamer op zolder. De koopappartementen liggen aan de noordzijde en hebben twee of drie slaapkamers en een heerlijke buitenruimte, bestaande uit een terras of een balkon. Alle woningen en appartementen zijn verkocht.
De foto’s, gemaakt door de architect, geven een prachtig beeld van het project in aanbouw.
Alles om de hoek
Als bewoner van Vijverberg hoeft u niet ver te reizen voor uw dagelijkse boodschappen. De buurt heeft volop eigen winkels en gezellige ontmoetingsplekken. Zo heeft u een verse bakker om de  hoek, een supermarkt in de buurt, uw eigen groenteboer in de straat en een gezellig theehuis op loopafstand. Ook voor zorg kunt u dichtbij terecht. In de directe omgeving vindt u een apotheek en een medisch centrum. Vijverberg is de ideale locatie voor als u regelmatig moet reizen naar uw werk of om op bezoek te gaan bij uw familie. Via de snelweg A58 bent u in een halfuurtje in Antwerpen, Rotterdam of Zeeland. Op de fiets ligt Vijverberg slechts vijf minuutjes trappen van het centrum van Bergen op Zoom. Met mooi weer fietst u in tien minuten naar recreatieplas De Binnenschelde of landschapspark De Bergse Heide. Kortom: in Vijverberg ligt alles wat u nodig hebt om de hoek.
Projectsite
Alle informatie over dit project vindt u op www.opdevijverberg.nl.