Witt – Woerden2023-09-26T10:19:01+00:00

Wijs wonen in Witt

Witt – Woerden

WITT is een nieuwbouwplan met in totaal 112 koopwoningen op het voormalige Pels-terrein aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het project bestaat uit 38 eengezinswoningen en 74 appartementen, waarvan 25 appartementen in de sociale huursector vallen.

Zóveel verschillende plattegronden, maar dit is wat ze delen; Ruimte!

Duurzaam

Het uitgangspunt is ‘groen, stedelijk wonen’: een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene, autovrije buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen buitenspelen. De bewoners parkeren onder andere in de garages onder de appartementengebouwen en de dektuinen. De duurzame woningen worden gasvrij en natuurinclusief gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Nieuwbouwproject Witt draagt daardoor bij aan toekomstbestendig en duurzamer Woerden.

Het Groene hart van Witt

In Witt speelt groen een belangrijke rol met tuinen op diverse niveau’s. De tuinen van de woningen met bouwnummers 1 t/m 22 liggen op maaiveld-niveau. Ze zijn door de bewoners bereikbaar vanaf de begane grond; vanuit de woonkamer en via de gezamenlijke binnentuin. De grote, gemeenschappelijke binnentuin is een verlengstuk van de eigen tuin.
De woningen met bouwnummers 23 t/m 39 hebben dektuinen, die vanaf de 1ste verdieping grenzen aan de woonkamer. Bijzonder is dat deze tuinen inclusief  inrichting zijn verkocht met de keuze uit enkele varianten.
Ook de daktuin van de parkeergarage onder de appartementengebouwen worden groen ingericht.

WITT WOERDEN IN BEELD DOOR Luuk Kramer photography in opdracht van SYNCHROON
Meer projecten

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant