PASSEPARTOUT – EDE2023-08-16T08:46:46+00:00

Schilderachtig wonen aan de rand van Ede

PASSEPARTOUT – EDE

Wonen in een levend schilderij, wie wil dat nou niet? In Kernhem, aan de rand van Ede, komt een kleurrijk nieuwbouwplan bestaande uit woningen met markante dakvormen. Neem daarbij de prachtige omgeving met veel groen en water en het schilderij is compleet. Dit is genieten voor jong en oud. Kinderen kunnen hier nog onbekommerd buiten spelen en de natuur is binnen handbereik. Wandel- of fietstochten beginnen bij de voordeur. Zwerven over de Ginkelse heide of pannenkoeken eten op Landgoed Kernhem, het kan allemaal!

Het project

In PassePartout komen 29 woningen van een bijzondere architectuur. Hoogtesprongen in de daklijnen zorgen voor een vriendelijke en levendige uitstraling. Roodbruine bakstenen, witte kozijnen, grijze pannendaken en witte kaderstenen naast en tussen de ramen versterken dit beeld.

De plattegronden hebben verschillende opties, maar bij alle woningen is er een goed contact met de tuin. Een royale pui met openslaande deuren geeft veel licht in de woning en bij goed weer is de tuin direct een verlengstuk van het huis. Bij de rijwoningen ligt de woonkamer aan de tuin en bij de andere woningen de woonkeuken. Dé plek voor een espressootje in de ochtend!

De woningen

De 17 praktische eengezinswoningen zijn van buiten mooi en van binnen ruim. Vanuit de woonkamer/keuken stap je via de openslaande deuren zo de royale tuin in. Boven heeft iedereen zijn plek met een luxe badkamer, drie slaapkamers én een ruime zolder. De rij- en hoekwoningen zijn verdeeld over een blok van vijf en twee blokken van zes woningen. Een gedeelte hiervan is bestemd voor de verkoop, de rest wordt mogelijk verhuurd.

De 10 twee-onder-een-kapwoningen zijn geschakeld door middel van de aangebouwde berging. De heerlijke woningen zijn van binnen ruim en hebben een grote tuin. Ze hebben voldoende ruimte om twee auto’s op de eigen oprit te parkeren.

Helemaal aan de rand, met uitzicht op de groene omgeving, komen 2 prachtige vrijstaande woningen. Deze ruime woningen hebben een aangebouwde berging en staan op een groot perceel grond. Er is genoeg plek voor 2 auto’s op de eigen oprit.

Een royale pui met openslaande deuren geeft veel licht in de woning. Bij goed weer is de tuin dan direct een verlengstuk van je huis.

– EGBERT VAN DIJK, ARCHITECT

Een schilderachtige omgeving

In PassePartout leef je schilderachtig. In de buurt eromheen is al veel groen en water, maar daarbuiten vind je weidse akkers en klompenpaden. De nieuwe woningen zijn het startpunt van fiets- of wandeltochten en toch ook perfect bereikbaar met de auto door de nabijheid van de A30 en de N224. In Kernhem zelf zijn al veel dagelijkse voorzieningen. Met het groeien van de wijk komt daar nog het nodige bij. Even op de fiets naar het centrum van Ede of met de auto naar Veenendaal met zijn grote winkelcentrum kan natuurlijk ook.

Kinderen kunnen lekker en veilig buiten spelen. Auto’s parkeren op eigen terrein of in de parkeerhofjes tussen de woningen en verder is er alleen bestemmingsverkeer. De toekomstige bewoners stappen hun huis uit en genieten van de kleine natuur om het huis of van de grote natuur iets verderop.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Katinka Dijker (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

PASSEPARTOUT IN BEELD
Meer projecten
2019-03-14T14:37:17+00:00

IDYLLE – NIJKERK

Duurzame woningen met een EPC rond de 0: een bijdrage naar een CO2-arme energiehuishouding

2019-05-01T14:42:14+00:00

MOZARTSTRAAT – ELST

Samen met woningcorporatie Vivare heeft Lithos levensloopgeschikte appartementen ontwikkeld en gerealiseerd

2021-02-16T13:37:06+00:00

NEERLANDIA – UTRECHT

Voormalig terrein van draadstaalfabriek Neerlandia getransformeerd naar een hippe woonwijk

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant