MOZARTSTRAAT – ELST2019-05-01T14:42:14+00:00

Project Description

Onbeperkte toegankelijkheid en ergonomie staat centraal

MOZARTSTRAAT – ELST

In Elst hebben Lithos bouw & ontwikkeling en woningcorporatie Vivare, 21 levensloopgeschikte sociale huurappartementen gerealiseerd. Deze woningen liggen aan de Mozartstraat in Elst.

DE APPARTEMENTEN ZIJN GESCHIKT VOOR JONGE ÉN OUDERE MENSEN VOOR WIE ONBEPERKTE TOEGANKELIJKHEID EN ERGONOMIE BELANGRIJK IS.

Het project

In plaats van de te slopen seniorenwoningen is een complex met 21 levensloopgeschikte sociale huurappartementen gerealiseerd. Levensloopgeschikte appartementen zijn bedoeld voor iedereen, in elke fase van de levensloop; van jong tot oud. Gezinnen met jonge kinderen kunnen profiteren van drempelloze appartementen, maar ook mindervaliden of ouderen kunnen gebruik maken van deze appartementen. Onbeperkte toegankelijkheid en ergonomie staat hierbij centraal. Een levensloopgeschikt appartement stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen, maar ook de maatschappelijke integratie van mensen met een beperking is hiermee gediend: denk alleen al aan bezoekbaarheid van woningen voor mensen met een handicap.

Het project is ontworpen door Bakers Architecten uit Utrecht. Het ontwerp is deels twee en deels drie verdiepingen hoog met veel strak metselwerk.

Meer weten?

MOZARTSTRAAT- ELST IN BEELD
Meer projecten
2019-05-01T14:36:48+00:00

ERICALAAN – BERGEN OP ZOOM

Na de sloop van flatgebouwen die energetisch niet meer voldeden, de realisatie van drie complexen waarin een groot deel nul-op-de-meter appartementen

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok