BINNENBOS ZEIST2018-12-06T18:28:05+00:00

Project Description

Ontmoeting voor alle inwoners van Zeist

BINNENBOS ZEIST

Het Binnenbos in Zeist-Oost is een ontmoetingscentrum gericht op zorg & welzijn, zelfontplooiing en ontmoeting voor alle inwoners van Zeist-Oost. Leerlingen van het Christelijk College Zeist kunnen er een vak leren en wijkbewoners kunnen in het centrum terecht voor advies en informatie. De woningen boven het centrum zijn een thuis voor 42 cliënten van Abrona. Het gezondheidscentrum met drie huisartsen, een apotheek, twee fysiotherapiepraktijken en een praktijk voor oefentherapie Mensendieck en de muziekschool Backstage zijn vaste huurders. In de kelder zijn de gymnastieklokalen voor de basisscholen en wijksportorganisaties gerealiseerd. En dat alles in combinatie met een gezellig eetcafé, voor een lekkere hap in een goede sfeer.

Binnenbos is met onder meer een wijkservicepunt dé ontmoetingsplek in de wijk.

– BART KERKHOF, APOTHEKER EN HUURDER

Voorzieningscampus in het nieuwe Kerckebosch

Kerckebosch wordt een ‘levensloopgeschikte’ wijk met als doel dat bewoners zo comfortabel en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Naast de nieuwe woningen spelen de nieuwe en verbeterde voorzieningen hierbij een belangrijke rol. In het hart van de nieuwe wijk komt de voorzieningenzone (Campus Kerckebosch) met o.a. de Brede School, het Christelijk College Zeist en school voor speciaal basisonderwijs De Stuifheuvel. Het ontmoetingscentrum Binnenbos is het middelpunt van Campus Kerckebosch.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Gert van Uffelen (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

BINNENBOS ZEIST IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:27:06+00:00

DE HOEF- HOOGERHEIDE

Eeuwenlang was Hoogerheide het toonbeeld van een klassiek dorp. Nog tot het midden van de twintigste eeuw overheerste het agrarische karakter.

2018-11-29T10:29:09+00:00

IN DE MERWEDE- VIANEN

Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen is aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd.

2018-11-29T10:23:46+00:00

DE COLENBRANDER- NIJKERK

In het hart van Nijkerk aan de rand van het sfeervolle centrum heeft Lithos bouw & ontwikkeling 13 karakteristieke woningen gerealiseerd in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt.

2018-12-04T14:05:44+00:00

DE VEENSCHE- NIJKERKERVEEN

In het centrum van Nijkerkerveen ligt Hoge Venen. Een kleinschalige en landelijk gelegen nieuwbouwwijk met een dorps karakter.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok