Waterzoom – Ede Kernhem2024-05-21T11:47:19+00:00

Wonen in Waterzoom
Oeverloos woonplezier

Waterzoom – Ede Kernhem

Waterzoom is het nieuwste stukje ontwikkeling van Kernhem. In deze groene en waterrijke nieuwbouwwijk aan de rand van Ede realiseert Lithos bouw & ontwikkeling moderne eengezinswoningen en eigentijdse appartementen. Het plan heeft een unieke ligging: zowel de woningen als de appartementen staan op een bijzonder schiereiland.

Wonen aan en op het water
In Kernhem stroomt van oost naar west een watergang die uitkomt op een waterplas: de Slenk. Deze waterplas creëert een intiem schiereiland midden in de wijk. Niet voor niets kreeg dit plan de naam Waterzoom met woningen aan en zelfs óp het water.

Woningen
De eengezinswoningen in Waterzoom vormen samen een knus woonhofje met meerdere woningtypen: twee-onder-een-kap, hoekwoningen en rijwoningen. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een eigen tuin met berging en genoeg parkeerruimte voor de deur.

Appartementen

Het appartementengebouw met de karakteristieke puntvorm telt vijf woonlagen en staat op de kop van het schiereiland. Ieder appartement heeft een balkon, een eigen inpandige berging en een algemene fietsenberging op de begane grond. Met twee of drie slaapkamers vormen ze een ideale woonplek voor jong en oud.

Meer projecten
2022-11-04T13:53:34+00:00

TRIADE SIERADENWEG – ALMERE

Een Design- and Build opave waarbij de dialoog met de cliënten, familie, betrokken medewerkers en omwonenden een belangrijke rol inneemt

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant