Raadhuisplein, Waddinxveen2018-11-29T10:32:21+00:00

Project Description

Samen leven, samen gezond, en samen ontmoeten

Raadhuisplein, Waddinxveen

Lithos heeft samen met Zenzo Maatschappelijk Vastgoed het initiatief genomen om voor de locatie Raadhuisplein een krachtig plan te maken. Het centrum wordt ontwikkeld aan het Raadhuisplein, schuin tegenover het gemeentehuis. Het Raadhuisplein heeft ondertussen een upgrading gekregen en het behoudt zijn functie in de vorm van het bieden van voldoende parkeerplaatsen. Hierdoor worden cliënten in staat gesteld het pand gemakkelijk te bereiken.

Visie

De essentie voor het creëren van een woonzorg gebouw is gebaseerd op een krachtige gezamenlijke visie, gebouwd op de thema’s samen leven, samen gezond en samen ontmoeten.

Een woonzorggebouw met een duidelijke visie

Het idee

Er worden 24 woningen ontwikkeld voor Philadelphia. Het gaat dan om zorgwoningen die Philadelphia gebruikt de eigen doelgroep. Op 1e en 2e etage worden 29 huurwoningen ontwikkeld.

Met deze ontwikkeling heeft de gemeente samen met Lithos voor ogen het gebied rondom het gemeentehuis een kwaliteitsimpuls te geven.

Meer informatie

De fase is nu bereikt dat er gesprekken tot stand kunnen komen met geïnteresseerden die overwegen zich in dit nieuwe complex te gaan huisvesten. Mogelijk heeft u ook interesse?

Neem dan contact op met Ellen Zeij. Ellen is namens Lithos betrokken bij de activiteiten van de bouw van dit gezondheidscentrum. Haar telefoonnummer is 06 40 358133. Zij is ook per mail bereikbaar op het volgende adres: ellenzeij@zeij.nl.

RAADHUISPLEIN- WADDDINXVEEN IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:28:56+00:00

FONKELAAR- TER AAR

Aan de Westkanaaldijk, wordt het plan De Fonkelaar ontwikkeld. Dit project is gelegen naast Plan de Linde een appartementencomplex met een winkelplint welke ook door Lithos is gerealiseerd.

2018-11-29T10:27:06+00:00

DE HOEF- HOOGERHEIDE

Eeuwenlang was Hoogerheide het toonbeeld van een klassiek dorp. Nog tot het midden van de twintigste eeuw overheerste het agrarische karakter.

2018-11-29T10:30:39+00:00

COMENIUS COLLEGE- CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Aan de Lijstersingel heeft Lithos bouw & ontwikkeling voor de Comenius Mavo Capelle en het Comenius Beroepsonderwijs Capelle elk een nieuw schoolgebouw doen verrijzen.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok