RAADHUISPLEIN – WADDINXVEEN2019-05-01T14:48:46+00:00

Project omschrijving

Samen leven, samen gezond, en samen ontmoeten

RAADHUISPLEIN – WADDINXVEEN

Lithos heeft samen met Zenzo Maatschappelijk Vastgoed het initiatief genomen om voor de locatie Raadhuisplein een krachtig plan te maken. Het centrum wordt ontwikkeld aan het Raadhuisplein, schuin tegenover het gemeentehuis. Het Raadhuisplein heeft ondertussen een upgrading gekregen en het behoudt zijn functie in de vorm van het bieden van voldoende parkeerplaatsen. Hierdoor worden cliënten in staat gesteld het pand gemakkelijk te bereiken.

Visie

De essentie voor het creëren van een woonzorg gebouw is gebaseerd op een krachtige gezamenlijke visie, gebouwd op de thema’s samen leven, samen gezond en samen ontmoeten.

Een woonzorggebouw met een duidelijke visie

Het idee

Er worden 24 woningen ontwikkeld voor Philadelphia. Het gaat dan om zorgwoningen die Philadelphia gebruikt de eigen doelgroep. Op 1e en 2e etage worden 29 huurwoningen ontwikkeld.

Met deze ontwikkeling heeft de gemeente samen met Lithos voor ogen het gebied rondom het gemeentehuis een kwaliteitsimpuls te geven.

Meer informatie

De fase is nu bereikt dat er gesprekken tot stand kunnen komen met geïnteresseerden die overwegen zich in dit nieuwe complex te gaan huisvesten. Mogelijk heeft u ook interesse?

Neem dan contact op met Ellen Zeij. Ellen is namens Lithos betrokken bij de activiteiten van de bouw van dit gezondheidscentrum. Haar telefoonnummer is 06 40 358133. Zij is ook per mail bereikbaar op het volgende adres: ellenzeij@zeij.nl.

RAADHUISPLEIN- WADDDINXVEEN IN BEELD
Meer projecten

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
Go to Top