DE MONARCH- AUSTERLITZ2018-11-29T10:20:21+00:00

Project Description

In het groen aan de rand van Austerlitz

DE MONARCH- AUSTERLITZ

Aan de zuid-oostelijke rand van de nieuwe wijk Het Loo in Austerlitz komen 16 royale twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning. Het mooie van de locatie is dat er geen directe achterburen zijn en daarnaast ook zeer diepe tuinen die aan de boszone grenzen. Niet midden in de wijk en heel privé.

Afwisselend straatbeeld

Er zijn verschillende woningontwerpen en die verschillen zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Dat past bij de sfeer van een dorp en geeft ook het rijke beeld van een villa-wijk in het bos. De woningen krijgen een klassieke villa-uitstraling, soms met symmetrische, maar ook met asymmetrische gevelopbouw. De pannendaken lopen soms ver naar beneden door, wat een apart en landelijk beeld geeft. Hout-accenten in de gevel refereren aan de bosomgeving en vormen visueel lichte punten in de gevels van genuanceerd roodbruine baksteen. Overigens worden ook meerdere kleuren steen toegepast, zodat de verschillende woningtypes ook qua kleur van elkaar verschillen. Wel bij elkaar passend, maar toch nét anders. Het rijke beeld wordt nog versterkt door de brede getimmerde gootbakken en de dakoverstekken, die een mooie plastische overgang vormen van dak naar gevel.

Er zijn verschillende woningontwerpen en die verschillen zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Dat past perfect bij de sfeer van het dorp.

Over de woningen

De woningen zijn groot, en hebben op de begane grond standaard inwendig al een diepte van bijna 12m. Daardoor is er de mogelijkheid om aan de tuinzijde te wonen en de keuken aan de straatzijde te plaatsen, of juist andersom een grote woonkeuken aan de tuin te maken. Prachtig met een hele lange eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin. En mocht het nog niet groot genoeg zijn, kan de garage optioneel bij de woonkamer getrokken worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

MONARCH IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:20:34+00:00

SOESTERHOF – AMERSFOORT

De toekomstige bewoners van Soesterhof hebben ons geselecteerd als bouwer van hun dromen. Soesterhof is een nieuwe buurt met huur- en koopwoningen, bedacht en vormgegeven door de toekomstige bewoners.

2018-12-06T18:24:07+00:00

NEERLANDIA- UTRECHT

Neerlandia is een prachtige plek aan de Vaartsche Rijn. Een oude fabriek waar een nieuwe woonwijk gerealiseerd is.

2018-11-29T10:30:39+00:00

COMENIUS COLLEGE- CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Aan de Lijstersingel heeft Lithos bouw & ontwikkeling voor de Comenius Mavo Capelle en het Comenius Beroepsonderwijs Capelle elk een nieuw schoolgebouw doen verrijzen.

2018-11-29T10:30:26+00:00

De Sokkerwei- Castricum

Vanuit de gewonnen prijsvraag is in dit project de eerste duurzame basisschool van Nederland gerealiseerd.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok