DE MONARCH- AUSTERLITZ2018-11-29T10:20:21+00:00

Project Description

In het groen aan de rand van Austerlitz

DE MONARCH- AUSTERLITZ

Aan de zuid-oostelijke rand van de nieuwe wijk Het Loo in Austerlitz komen 16 royale twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning. Het mooie van de locatie is dat er geen directe achterburen zijn en daarnaast ook zeer diepe tuinen die aan de boszone grenzen. Niet midden in de wijk en heel privé.

Afwisselend straatbeeld

Er zijn verschillende woningontwerpen en die verschillen zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Dat past bij de sfeer van een dorp en geeft ook het rijke beeld van een villa-wijk in het bos. De woningen krijgen een klassieke villa-uitstraling, soms met symmetrische, maar ook met asymmetrische gevelopbouw. De pannendaken lopen soms ver naar beneden door, wat een apart en landelijk beeld geeft. Hout-accenten in de gevel refereren aan de bosomgeving en vormen visueel lichte punten in de gevels van genuanceerd roodbruine baksteen. Overigens worden ook meerdere kleuren steen toegepast, zodat de verschillende woningtypes ook qua kleur van elkaar verschillen. Wel bij elkaar passend, maar toch nét anders. Het rijke beeld wordt nog versterkt door de brede getimmerde gootbakken en de dakoverstekken, die een mooie plastische overgang vormen van dak naar gevel.

Er zijn verschillende woningontwerpen en die verschillen zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Dat past perfect bij de sfeer van het dorp.

Over de woningen

De woningen zijn groot, en hebben op de begane grond standaard inwendig al een diepte van bijna 12m. Daardoor is er de mogelijkheid om aan de tuinzijde te wonen en de keuken aan de straatzijde te plaatsen, of juist andersom een grote woonkeuken aan de tuin te maken. Prachtig met een hele lange eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin. En mocht het nog niet groot genoeg zijn, kan de garage optioneel bij de woonkamer getrokken worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

MONARCH IN BEELD
Meer projecten
2018-12-06T18:09:36+00:00

LUPINEHOF- ALPHEN AAN DEN RIJN

Lupine is een combinatiegebouw midden in de wijk, waar wonen en zorg samenkomen. Het wordt een modern en warm gebouw, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van gezondheidszorg.

2019-02-12T10:02:42+00:00

HUIS VAN LEUSDEN- LEUSDEN

Nog even en Leusden krijgt een nieuw hart. Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt straks het Huis van Leusden te staan.

2019-02-06T08:00:51+00:00

TUINDORP OOST UTRECHT

De Winklerlaan in Tuindorp-Oost, onderdeel van de wijk Noord-Oost in Utrecht. Nu vind je er een traditioneel verzorgingshuis met 127 appartementen, geschikt voor mensen met een lichte zorgindicatie.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok