LUPINEHOF- ALPHEN AAN DEN RIJN2018-12-06T18:09:36+00:00

Project Description

Lupinehof wijk voor iedereen

LUPINEHOF- ALPHEN AAN DEN RIJN

Lupine is een combinatiegebouw midden in de wijk, waar wonen en zorg samenkomen. Het wordt een modern en warm gebouw, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van gezondheidszorg. De woningen op de 2e en 3e verdieping hebben een eigen opgang en bergingsfaciliteiten. Ze zijn vrij verhuurbaar en staan los van het gezondheidscentrum.

 

“We ontwikkelen en bouwen een gezondheidscentrum die past bij Alphen en waar de zorgverleners hun cliënten op een huiselijke en vertrouwde manier kunnen behandelen. Het gebouw bestaat uit 4 lagen, waarvan de begane grond en de eerste verdieping gebruikt gaan worden door het gezondheidscentrum. Alle zorgverleners in één gebouw geeft diverse voordelen zowel voor de gebruikers als de cliënten.”, aldus Michiel Wijnen, directeur Zenzo.

Alle zorgverleners in één gebouw geeft diverse voordelen zowel voor de gebruikers als de cliënten.

-MICHIEL WIJNEN, DIRECTEUR ZENZO

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van het gezondheidscentrum zijn: Huisartsenpraktijk Lupine, Apotheek Ridderveld, Verloskundig praktijk Wereldkind, Podocentrum Groene Hart en Fysio Alphen. Het multidisciplinair gezondheidscentrum ligt aan de Lupinesingel in een parkachtige omgeving en is voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Jan van de Kamp (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

LUPINEHOF IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:24:06+00:00

WEI-DE-BLIK- BLESKENSGRAAF

Het project Wei-de Blik in Bleskensgraaf omvat 33 charmante woningen. Het betreft vijf rijwoningen, 20 vier-onder-een-kapwoningen en acht ruime twee-onder-een-kapwoningen.

2018-11-28T14:48:52+00:00

VILLAPARK G. PELT- OOSTERBEEK

De mooie huizen van Oosterbeek staan langs schitterende, hellende straten die zich voegen naar het glooiende landschap.

2018-12-04T14:05:44+00:00

DE VEENSCHE- NIJKERKERVEEN

In het centrum van Nijkerkerveen ligt Hoge Venen. Een kleinschalige en landelijk gelegen nieuwbouwwijk met een dorps karakter.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok