IDYLLE2018-11-29T10:23:04+00:00

Project Description

Duurzaam wonen in dorps silhouet

IDYLLE

Project Idylle ligt in de nieuwe woonwijk Doornsteeg in Nijkerk. De woningen liggen aan de rand van Nijkerk. Vooral de ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A28 en de nabijheid van het centrum van Nijkerk maken dit project erg gewild. Ook het buitengebied ligt binnen handbereik met de uitgestrekte landerijen en weidse vergezichten. In totaal komen er 33 woningen met een EPC van rond de nul. Deze duurzame woningen zijn daarmee aangemeld bij het Register Groenverklaring. Dit biedt de kopers de mogelijkheid om bij diverse banken extra rentekorting te krijgen op hun hypotheek.

WE ZIJN ERG TROTS OP DIT PROJECT, HET IS EEN MOOIE MIX VAN DUURZAME WONINGEN.

– JARNO VAN DE KRUISWEG, VASTGOEDONTWIKKELAAR BIJ LITHOS

Woningen

Het project Idylle bestaat uit 23 koopwoningen en 10 huurwoningen. Alle woningen hebben een lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC van het project is gemiddeld 0) en presteren hiermee buitengewoon goed op het gebied van energiezuinigheid.

Duurzame woningen

Lithos is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie. “We zijn erg trots op dit project, omdat het ons samen met het ontwerpteam gelukt is om een mooie mix van duurzame woningen te ontwikkelen. Hiermee leveren we op lokaal niveau een bijdrage aan de energietransitie van Nederland naar een CO2-arme energiehuishouding. In het project Idylle heeft vooral de gebruiker hier straks baat bij, namelijk een lagere energierekening en een comfortabele woning”. Aldus Jarno van de Kruisweg, Vastgoedontwikkelaar bij Lithos.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Jarno van de Kruisweg (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

IDYLLE IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:27:35+00:00

ATELIERWONINGEN- UTRECHT

In opdracht van woningcorporatie Portaal heeft Lithos bouw & ontwikkeling 30 unieke atelierwoningen in Utrecht gebouwd.

2018-12-06T18:09:23+00:00

HUIS VAN LEUSDEN- LEUSDEN

Nog even en Leusden krijgt een nieuw hart. Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt straks het Huis van Leusden te staan.

2018-11-29T10:30:39+00:00

COMENIUS COLLEGE- CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Aan de Lijstersingel heeft Lithos bouw & ontwikkeling voor de Comenius Mavo Capelle en het Comenius Beroepsonderwijs Capelle elk een nieuw schoolgebouw doen verrijzen.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok