Duurzaam wonen in dorps silhouet

IDYLLE – NIJKERK

Project Idylle ligt in de nieuwe woonwijk Doornsteeg in Nijkerk. De woningen liggen aan de rand van Nijkerk. Vooral de ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A28 en de nabijheid van het centrum van Nijkerk maken dit project erg gewild. Ook het buitengebied ligt binnen handbereik met de uitgestrekte landerijen en weidse vergezichten. In totaal komen er 33 woningen met een EPC van rond de nul. 

WE ZIJN ERG TROTS OP DIT PROJECT, HET IS EEN MOOIE MIX VAN DUURZAME WONINGEN.

– JARNO VAN DE KRUISWEG, VASTGOEDONTWIKKELAAR BIJ LITHOS

Woningen

Het project Idylle bestaat uit 23 koopwoningen en 10 huurwoningen. Alle woningen hebben een lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC van het project is gemiddeld 0) en presteren hiermee buitengewoon goed op het gebied van energiezuinigheid.

Duurzame woningen

Lithos is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie. “We zijn erg trots op dit project, omdat het ons samen met het ontwerpteam gelukt is om een mooie mix van duurzame woningen te ontwikkelen. Hiermee leveren we op lokaal niveau een bijdrage aan de energietransitie van Nederland naar een CO2-arme energiehuishouding. In het project Idylle heeft vooral de gebruiker hier straks baat bij, namelijk een lagere energierekening en een comfortabele woning”. Aldus Jarno van de Kruisweg, Vastgoedontwikkelaar bij Lithos.

IDYLLE IN BEELD
Meer projecten
2024-04-12T13:39:10+00:00

TUINDORP OOST – UTRECHT

Sloop van het bestaande gebouw en nieuwbouw van vier zorgcomplexen (voor verschillende zorgbehoeftes) voor Careyn

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?