HUIS VAN LEUSDEN- LEUSDEN2019-02-12T10:02:42+00:00

Project Description

Wonen waar het allemaal gebeurt

HUIS VAN LEUSDEN- LEUSDEN

Nog even en Leusden krijgt een nieuw hart. Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt straks het Huis van Leusden te staan. Een huis dat écht voor iedere inwoner bedoeld is. Met een gemeentehuis, kantoren voor maatschappelijke organisaties, zorgwoningen én luxe appartementen. Het is een heerlijke plek om te wonen. Alles wat Leusden te bieden heeft, straks bij de hand.

Een nieuwe impuls voor Leusden

Het Huis van Leusden is een bijzonder samenwerkingsverband van de gemeente Leusden, Woningstichting Leusden en Zenzo. Het wordt een plan dat past in ons dorp. Het wordt vooral een plan dat het hart van Leusden een nieuwe impuls geeft. Verfrissend en duurzaam. Modern en uitnodigend. De architectuur is ingetogen, de vormgeving is van deze tijd. De architect heeft goed gekeken naar wat er in de directe omgeving is gebouwd. Let maar op: als het Huis van Leusden eenmaal is opgeleverd, lijkt het net alsof het er altijd heeft gestaan.

Het nieuwe gebouw is een verrijking voor Leusden. Het heeft een verfrissende, moderne uitstraling, die een impuls geeft aan het centrum.

– PROJECTWETHOUDER JAN OVERWEG

Een multifunctioneel gebouw

Die mix van activiteiten maakt het Huis van Leusden tot een gebouw waar altijd wat gebeurt. Inwoners plannen er een bezoekje aan de gemeente, medewerkers van de maatschappelijke organisaties komen erheen voor hun werk. In het eetwerkcafé staat de werklunch klaar. Maar natuurlijk is het Huis van Leusden vooral ook een wóónhuis. Midden in het gebouw is een prachtige binnentuin. Op een oppervlakte van zo’n 500m2 is het elke dag genieten. Even in het zonnetje zitten, een praatje maken met de buren of met een krant of de iPad in de hand het laatste nieuws doornemen. Aan dit project met 32 appartementen gaan een heleboel inwoners veel plezier beleven. Want wonen op deze plek is echt uniek.

Woningen

Totaal komen er in Huis van Leusden 30 appartementen- variërend van 80 tot 95 m2 en daarnaast twee penthouses van maar liefst 155 m2. Alle woningen hebben veel hoge en brede ramen. De woningen zijn verdeeld over verschillende woningtypes met twee slaapkamers. De penthouses hebben drie slaapkamers. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken, luxe sanitair en tegelwerk en hebben minimaal 1 parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Natuurlijk heeft ook elk appartement een balkon of terras. Midden in het centrum uw eigen buiten. Natuurlijk heeft u ook midden in het centrum uw eigen buiten: een fijn balkon of terras.

Het huis van de duurzame toekomst

Is het Huis van Leusden wel duurzaam? Absoluut. Een voorbeeld: de gemeente haalt het grootste deel van haar elektriciteit uit energiezuinige zonnepanelen. De huidige kelder onder het gemeentehuis wordt hergebruikt als kelder voor de bergingen en als parkeerruimte. Uw appartement voldoet straks aan alle eisen van het Bouwbesluit.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Paul Dijkman (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

HUIS VAN LEUSDEN IN BEELD
Meer projecten
2018-11-28T14:45:57+00:00

HET OVERDUYN- DEN DOLDER

De wijk Het Overduyn ligt aan de rustieke Tolhuislaan, met haar grote karakteristieke bomen aan weerszijden. Gelegen aan de rand van Den Dolder te midden van groen en bomen is het de ideale locatie voor een levendige woonplek.

2018-11-29T10:32:21+00:00

Raadhuisplein, Waddinxveen

Lithos heeft samen met Zenzo Maatschappelijk Vastgoed het initiatief genomen om voor de locatie Raadhuisplein een krachtig plan te maken.

2018-11-28T14:44:32+00:00

HEMERHOUT- EDE

HemerHout in Ede bestaat uit 61 ruime koopwoningen. Moderne stadswoningen aan de Mantingerzand en sfeervolle laanwoningen aan de Ermerzand.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok