HEMERHOUT- EDE2018-11-28T14:44:32+00:00

Project Description

Het opvallende ontwerp past goed in de wijk

HEMERHOUT- EDE

HemerHout in Ede bestaat uit 61 ruime koopwoningen. Moderne stadswoningen aan de Mantingerzand en sfeervolle laanwoningen aan de Ermerzand. Het opvallende ontwerp met de warme rode steenkleur en de contrasterende witte geveldetails past goed in de wijk.


De Stadswoningen

De Stadswoningen hebben een afwisseling in steenkleur en metselwerk aan zowel de straat- als tuinzijde, waardoor een dynamisch beeld ontstaat en de woningen een individueel karakter krijgen. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een opbouw op de tweede verdieping met toegang tot een dakterras en een ruime achtertuin. De hoekwoningen zijn over de tweede verdieping volledig uitgebouwd.

LITHOS KOMT ZIJN AFSPRAKEN NA, WAS ERG KLANTVRIENDELIJK EN GEEN VRAAG WAS TEVEEL.

– BEWONERS, KOOPWONING HEMERHOUT

De Laanwoningen

De Laanwoningen met een jaren dertig uitstraling beschikken standaard over een tuingerichte woonkamer met open keuken, een achtertuin op het zuiden of westen, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Alle woningen hebben een puntdak, sommige woningen beschikken over een erker aan de voorzijde of een eigen garage aan de zijkant.

Duurzaam

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Dit mede door de toepassing van hoogwaardige isolatie, HR++-glas en duurzame stadsverwarming.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Jarno van de Kruisweg (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

HEMERHOUT IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:30:39+00:00

COMENIUS COLLEGE- CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Aan de Lijstersingel heeft Lithos bouw & ontwikkeling voor de Comenius Mavo Capelle en het Comenius Beroepsonderwijs Capelle elk een nieuw schoolgebouw doen verrijzen.

2018-12-06T19:22:37+00:00

PASSEPARTOUT- EDE

Wonen in een levend schilderij, wie wil dat nou niet? In Kernhem, aan de rand van Ede, komt een kleurrijk nieuwbouwplan bestaande uit woningen met markante dakvormen.

2018-12-06T18:09:36+00:00

LUPINEHOF- ALPHEN AAN DEN RIJN

Lupine is een combinatiegebouw midden in de wijk, waar wonen en zorg samenkomen. Het wordt een modern en warm gebouw, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van gezondheidszorg.

2018-11-29T10:29:09+00:00

IN DE MERWEDE- VIANEN

Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen is aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok