HEMERHOUT – EDE2019-03-13T15:56:46+00:00

Project omschrijving

Het opvallende ontwerp past goed in de wijk

HEMERHOUT – EDE

HemerHout in Ede bestaat uit 61 ruime koopwoningen. Moderne stadswoningen aan de Mantingerzand en sfeervolle laanwoningen aan de Ermerzand. Het opvallende ontwerp met de warme rode steenkleur en de contrasterende witte geveldetails past goed in de wijk.


De Stadswoningen

De Stadswoningen hebben een afwisseling in steenkleur en metselwerk aan zowel de straat- als tuinzijde, waardoor een dynamisch beeld ontstaat en de woningen een individueel karakter krijgen. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een opbouw op de tweede verdieping met toegang tot een dakterras en een ruime achtertuin. De hoekwoningen zijn over de tweede verdieping volledig uitgebouwd.

LITHOS KOMT ZIJN AFSPRAKEN NA, WAS ERG KLANTVRIENDELIJK EN GEEN VRAAG WAS TEVEEL.

– BEWONERS, KOOPWONING HEMERHOUT

De Laanwoningen

De Laanwoningen met een jaren dertig uitstraling beschikken standaard over een tuingerichte woonkamer met open keuken, een achtertuin op het zuiden of westen, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Alle woningen hebben een puntdak, sommige woningen beschikken over een erker aan de voorzijde of een eigen garage aan de zijkant.

Duurzaam

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Dit mede door de toepassing van hoogwaardige isolatie, HR++-glas en duurzame stadsverwarming.

HEMERHOUT IN BEELD
Meer projecten

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
Go to Top