DE COLENBRANDER – NIJKERK2019-03-14T14:31:28+00:00

Project Description

Een rustige en groene locatie dicht bij het stadscentrum

DE COLENBRANDER – NIJKERK

In het hart van Nijkerk aan de rand van het sfeervolle centrum heeft Lithos bouw & ontwikkeling 13 karakteristieke woningen gerealiseerd in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Stijlvol wonen in de stad waar men zich écht thuis voelt. Winkels en scholen bevinden zich in de directe omgeving. De rondweg die ontsluiting is naar de A28 is gemakkelijk bereikbaar. 

Het project

De Colenbrander omvat vier klassieke twee-onder-een-kap herenhuizen, acht hofwoningen met een volledig woonprogramma op de begane grond en één vrije kavel in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Het plan richt zich op een brede doelgroep. Van jonge gezinnen die in een levendige woonbuurt willen wonen, tot de iets oudere Nijkerkenaren die juist op zoek zijn naar een rustige, groene locatie dicht bij het stadscentrum.

Lithos heeft ons droomhuis gebouwd naar volle tevredenheid. Korte lijntjes, goede begeleiding en een perfecte afwerking.

– Dhr. en mevr. Triemstra
DE COLENBRANDER IN BEELD
Meer projecten
2019-03-13T15:56:46+00:00

HEMERHOUT – EDE

Moderne stadswoningen en sfeervolle laanwoningen aan de rand van Kernhem

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok