DE MENSEN VAN LITHOS

Lithos is er voor en door mensen. Onze collega’s zijn enthousiaste mensen met ambitie. Ambitie om te groeien. Samen werken we aan leuke projecten en doen we er alles aan onze klanten en bewoners tevreden te stellen. Wij zijn Lithos, wie ben jij?

MARION

Telefoniste

Al eens gebeld met Lithos? Grote kans dat Marion de persoon aan de andere kant van de lijn was. Misschien ken je haar stem wel, dan weet je nu ook welk gezicht daarbij hoort. Marion is een enthousiaste en hardwerkende collega. Ze doet haar best om je zo snel mogelijk naar de juiste collega binnen Lithos door te verbinden. Koffie haalt ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar collega’s.

WIETSE

Project engineer

Als Project engineer zorgt Wietse voor de technische uitwerking van een project. Daarmee is hij betrokken vanaf de eerste schets tot en met het moment dat de nieuwe bewoners de sleutel ontvangen. Bij Lithos staat hij voor kwaliteit, bij ieder project denkt hij na hoe zijn collega timmermannen dit zo efficiënt en goed mogelijk kunnen bouwen. Al die goede ideeën bedenkt hij terwijl hij een appeltje eet. Want dat is rond een uur of vier vaste prik voor Wietse.

NIELS

Uitvoerder

Niels is uitvoerder bij Lithos. Als uitvoerder is hij verantwoordelijk voor de volledige realisatie van projecten. Van idee tot het uiteindelijke bouwen. Niels is een enthousiaste man, die zijn werk met veel passie doet. Het bouwen van woningen, appartementen en scholen ziet hij als een prachtig vak, waar hij met hart en ziel aan werkt. Hij is trots op Lithos en dat steekt hij niet onder stoelen of banken.

JEROEN

Timmerman

Jeroen is de man van het hout. Je kunt hem vinden op de bouw. Als timmerman is hij verantwoordelijk voor al houtwerk in projecten die Lithos bouwt. Dat werk doet hij met veel plezier. Waar hij het meest van geniet? De afbouw. Het afwerken van woningen en gebouwen, want dan krijgen dingen pas echt vorm.

IRMO

Projectleider

Als projectleider is Irmo verantwoordelijk voor de projectontwikkeling én de uitvoering van projecten (samen met uitvoerder en werkvoorbereider). En dat is uniek, want vaak zijn deze twee fases gescheiden. In zijn functie stuurt hij architect en constructeur aan, maar onderhoudt hij ook contacten met externe opdrachtgevers zoals scholen of zorginstellingen. Irmo is altijd op zoek naar de samenwerking. Met klanten, onderaannemers en natuurlijk ook met collega’s. Je kan Irmo herkennen aan zijn gezonde lunch, hij loopt regelmatig door de gangen met een goed gevulde salade.

KARIN

Verkoopcoördinator

Karin is verkoopcoördinator bij Lithos. Dus wordt jouw huis door Lithos  gebouwd, dan is de kans groot dat Karin jouw eerste aanspreekpunt is. Van contractmap tot kopersavond en van akte van levering tot kijken op de bouwplaats: Karin houdt zich er mee bezig. Meestal is ze blij en ze lacht graag, maar een kop koffie door een collega gebracht, maakt haar dag compleet.

STOFFER & VERA

Uitvoerder & werkvoorbereider

Als uitvoerder is Stoffer zoveel mogelijk op de bouw te vinden. Hij is ervoor verantwoordelijk dat alles op de bouwplaats gesmeerd loopt. Je ziet Stoffer veel samen met zijn hond Beer. Door zijn jarenlange ervaring is hij overal inzetbaar en werkt hij op allerlei projecten. Hij is positief, heeft altijd zin om aan het werk te gaan en bij uitdagingen zoekt hij naar de beste oplossing. Hij werkt graag bij Lithos vanwege de mooie projecten.

Vera is bij Lithos begonnen als stagiar op de bouw en door haar inzet en flexibiliteit wilden we haar niet meer kwijt. Nu werkt ze als werkvoorbereider, waarbij ze zorgt voor de planning van een bouwproject. Ondanks dat zij doof geboren is, laat ze prima van zich horen. Naast haar werk volgt zij een studie HBO Bouwmanagement. Vera is open, gedreven en geliefd bij alle collega’s.

EN DE REST VAN ONZE MENSEN

Ontwikkelaars, projectleiders, werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders, timmerlieden en niet te vergeten alle collega’s met een ondersteunende functie. Kennis maken met onze collega’s? Bekijk het filmpje eens.