KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop bij Lithos. We gaan door tot er een oplossing is. Daarom zijn we al drie jaar lang uitgeroepen tot één van de beste bouwers van Nederland. Een groot compliment voor al onze medewerkers.

Gemiddeld presteren we bovengemiddeld als het gaat om dienstverlening aan onze kopers. Dat onderscheidt Lithos op het gebied van vakmanschap en klantgerichtheid.

NA DE OPLEVERING

Na oplevering van een woning of bedrijfspand, zijn er vaak nog kleine punten die opgelost moeten worden. Dat kunnen we bijna niet voorkomen. We kunnen er wel voor zorgen dat het aantal punten zo laag mogelijk is. Maar het belangrijkste, dat de punten die de gebruiker aangeeft zo snel mogelijk worden opgelost. En dat doen we. Onze kopers mogen rekenen op een goede service, tijdens en na de bouw van de woning.

ASVB

Samen met een netwerk van ruim 20 bedrijven is Lithos aangesloten bij Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Een in Nederland bekend, succesvol netwerk van bedrijven in de bouw- en vastgoedsector in Nederland, Duitsland en België. Door krachten te bundelen, maken de we als bedrijven gebruik van elkaars kennis, expertise en ervaring. Binnen dit netwerk kan Lithos een positieve bijdrage leveren. Kwaliteit en tevredenheid zijn altijd uitgangspunt voor Lithos. De bedrijven binnen dit netwerk houden elkaar hierin scherp.

BOUWNU

Gemiddeld presteren we bovengemiddeld als het gaat om dienstverlening aan onze kopers. Dat onderscheidt Lithos op het gebied van vakmanschap en klantgerichtheid. Wat dat betekent voor onze kopers? Zij kunnen rekenen op een uitstekende dienstverlening tijdens de bouw van de woning. De woning wordt opgeleverd met weinig of geen opleveringspunten en als deze er toch zijn herstellen we ze zo snel mogelijk.

CERTIFICATEN

Lithos is FSC® gecertificeerd. Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Bij een specifieke wens van één van onze klanten, kunnen wij onze projecten FSC® opleveren. Daarnaast worden veel houten onderdelen binnen de bouw gemaakt van FSC® hout. Daarmee dragen wij bij aan de bescherming van bossen én een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij Lithos. Dat vinden wij niet alleen, maar met onze VCA- en ISO-certificatie kunnen we dat ook bewijzen. Met het  VCA- certificaat voldoet Lithos aan de eisen als het gaat om veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

Als ISO- gecertificeerd bedrijf hebben wij bewezen dat Lithos een gezond bedrijf is, dat haar processen op orde heeft. Daarnaast zijn wij continue bezig met ontwikkeling en verbetering.

Het Woningborg-certificaat bied je zekerheid. Zekerheid dat Woningborg zorgt voor het afbouwen van de woning mocht Lithos failliet gaan. Daarnaast wordt  het plan vooraf op technisch, juridisch en financieel gebied getoetst.

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?