Neerlandia: deel 3 ‘Van bouwuitdaging tot woonplezier’

We ontwikkelen en bouwen mee aan bijzondere plekken. Zo ook Neerlandia aan de Vaartsche Rijn in Utrecht. Er ging heel wat water door de ‘Vaartsche Rijn’ voordat Neerlandia er kwam. Na 47 jaar veranderde de oude draadstaalfabriek Neerlandia in een levendige woonbuurt met restaurant. Nieuw leven versterkt nu de wijk. We gingen terug naar de plek en spraken Monique, Yvonne en Jan over dromen, de lange adem, samenwerking, ondernemerschap, bouwuitdaging en woonplezier.

In deel 3 Jan aan het woord. Jan is projectleider bij Lithos en heeft vanaf 2014 Neerlandia weer opgebouwd. Ook hij keerde terug en was verrast hoe het er nu uitziet met zon en terras. Vol trots vertelt Jan welke uitdagingen ze zijn aangegaan om het oude gebouw weer in ere te herstellen. Hoe ze oude details hebben bewaard of op een nieuwe manier hebben teruggebracht.

Meer verhalen

Wijkvernieuwing Gageldonk-West in finale fase

sinds ik hier woon zie ik de wijk steeds

Back to school, maar dan net even anders.

Projectleiders Bjorn Jongste, Danny Peters en Jan van de Kamp hebben ondernemerschap in hun bloed en pakken de kans om hun talenten binnen Lithos uit te bouwen naar een rol in de dagelijkse leiding. Back to school, maar dan net even anders. Lees het hele artikel.

Jeroen: van leerling timmerman naar uitvoerder

IK WILDE VERDER KIJKEN LITHOS STOND ERVOOR OPEN DUS

Meer projecten
2019-03-13T15:56:46+00:00

HEMERHOUT – EDE

Moderne stadswoningen en sfeervolle laanwoningen aan de rand van Kernhem

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2023-03-23T14:33:05+00:00
Ga naar de bovenkant