WONEN IN HARTVELD – DEN HOUT2018-12-04T13:21:25+00:00

Project Description

Een echt dorps karakter

WONEN IN HARTVELD – DEN HOUT

Wonen in Den Hout, Aan de Vrachelsestraat – Molenakker wordt een klein inbreidingsplan gerealiseerd. Samen met de eigenaar van deze locatie worden hier enkele tweekappers en vrijstaande woningen gebouwd. Het project krijgt een echt dorps karakter en past dus naadloos bij de gezellige sfeer van Den Hout en Oosterhout. De ligging in het centrum maakt dit een bijzondere plek om te wonen.

 

HET PROJECT EEN ECHT DORPS KARAKTER KRIJGT EN DUS NAADLOOS PAST BIJ DE GEZELLIGE SFEER VAN DEN HOUT

Den Hout heeft een eigen karakter, een kerkdorp op korte afstand van Oosterhout gelegen. Het is een dorp met slechts circa 1200 inwoners met een eigen sfeer die veel mensen aanspreekt en waar de mensen al jarenlang wonen. De Houtse Heuvel is dé ontmoetingsplaats van Den Hout die wordt gebruikt voor veel gezellige activiteiten, zoals de steprace, de kermis, paaspop en de jaarmarkt. Dagelijks wordt de brink gebruikt om lekker te wandelen, paard te rijden en als rustplaats voor passerende fietsers. De dagelijkse boodschappen doe je gezellig iets verderop in Made of Oosterhout. Den Hout heeft eigen sportaccommodaties (tennis, voetbal en ponyclub), speelplekken en horecavoorzieningen. Kortom, Den Hout is een unieke plek om te wonen: rustiek en met een geheel eigen karakter.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen. De verkoop van de vier woningen in dit project start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018.

WONEN IN DEN HOUT IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:18:50+00:00

MOLENBEEK- NUNSPEET

Groen, groener, groenst! Nunspeet wordt omgeven door natuur. Aan de noordoostkant van Nunspeet wordt Molenbeek ontwikkeld.

2018-11-29T10:28:23+00:00

ERICALAAN – BERGEN OP ZOOM

De afgelopen jaren is er in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom veel gebeurd. De wijk kon een positieve impuls gebruiken.

2018-12-18T14:31:17+00:00

NEERLANDIA- UTRECHT

Neerlandia is een prachtige plek aan de Vaartsche Rijn. Een oude fabriek waar een nieuwe woonwijk gerealiseerd is.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok