TER SYPE – NIEUW LOOSDRECHT2018-11-29T10:25:13+00:00

Project Description

Ingepast in de bestaande landelijke structuur

TER SYPE – NIEUW LOOSDRECHT

Aan de zuidrand van Nieuw-Loosdrecht ontwikkelt Lithos in nauwe samenwerking met de gemeente Wijdemeren de nieuwbouwwijk Ter Sype. Onlangs is besloten dat Lithos in samenwerking met de gemeente Wijdemeren het bestemmingsplan zal voorbereiden. Het is nog niet bekend wanneer het bestemmingsplan ter visie wordt gelegd.

De nieuwe woonwijk wordt zorgvuldig ingepast in de bestaande landelijke structuur.

Belangrijk kenmerk van de nieuwe woonwijk is dat deze zorgvuldig zal worden ingepast in de bestaande landschappelijke structuur, zodat een verantwoorde beheerste overgang ontstaat tussen landschap en bebouwing. Het water wordt als ruimtelijk structurerend en sfeerbepalend element binnen de wijk gebruikt. Dit refereert tevens aan de sfeer die Loosdrecht naar buiten toe uitademt. In de planontwikkeling wordt verder rekening gehouden met betrokkenen uit de omgeving en de contouren van vliegveld Hilversum, dat nabij het plan ligt. De woningen in het plan voorzien in een differentiatie aan woonsferen en verschillende woningtypen.

Belangstelling?

Je kunt je al inschrijven voor dit project zodat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen. Schrijf je direct in! Wil je meer weten over dit project? Jarno van de Kruisweg (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

Meer projecten
2018-11-29T10:27:20+00:00

GENTIAANSTRAAT- BERGEN OP ZOOM

De afgelopen jaren is er in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom veel gebeurd. De wijk stond jarenlang niet positief aangeschreven.

2018-11-29T10:29:42+00:00

NESSELANDE- ROTTERDAM

Met enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen in de buurt, ligt Newport Nesselande uitermate gunstig.

2018-11-29T10:23:46+00:00

DE COLENBRANDER- NIJKERK

In het hart van Nijkerk aan de rand van het sfeervolle centrum heeft Lithos bouw & ontwikkeling 13 karakteristieke woningen gerealiseerd in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt.

2018-11-29T10:31:59+00:00

CENTRUMPLAN NEEDE

In Neede heeft Lithos bouw & ontwikkeling in samenwerking met Pro Wonen uit Eibergen en de Gemeente Berkelland het Centrumplan Neede ontwikkeld en gerealiseerd.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok