Rosariumpark – Krommenie2024-05-23T14:21:15+00:00

Een plek uit duizenden

Rosariumpark – Krommenie

In het hart van Krommenie bevindt zich het Rosariumplein met het ernaast gelegen Rosariumpark. Op deze unieke locatie waar park en plein samenkomen, verrijst binnenkort een markant woongebouw met 35 moderne, levensloopbestendige appartementen. Hier komen twee werelden samen: de rust van het park en de reuring van het plein. Een plek uit duizenden!

Plein en park komen ongemerkt samen

Het nieuwe woongebouw is een ware eyecatcher aan het Rosariumplein. De architect heeft gekozen voor een licht gekleurde baksteen, met houten panelen die de gevel een karakteristieke uitstraling geven.

Een fijne woonplek nu én in de toekomst

De appartementen aan het Rosariumplein zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat ze gelijkvloers, goed toegankelijk en met de lift bereikbaar zijn. Bovendien zijn alle gewenste zorgaanbieders om de hoek te vinden. De twee huisartsenpraktijken zelfs in de plint van het zes bouwlagen tellende woongebouw. De 35 appartementen zijn verdeeld over de overige vijf bouwlagen en bestaan uit verschillende typen.

‘Veel mensen wonen heel prettig in Krommenie en willen daarom graag hier blijven wonen. Er zijn uitstekende voorzieningen en er is een prettige woonsfeer. Door deze appartementen komt er ruimte voor senioren die graag wat kleiner en gelijkvloers willen wonen. Daarmee komen er grotere woningen vrij voor gezinnen. Een echte win-win situatie.’
René Tuijn – wethouder gemeente Zaanstad

Meer projecten

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant