PARK TER DOES – EDE2019-03-13T15:40:02+00:00

Eerste rang met de natuur om je heen

PARK TER DOES – EDE

Wát een vooruitzicht: wonen aan de rand van Kernhem, Ede. Direct aan de ecologische zone waar jij kan ontspannen en je kinderen al spelend op natuur-avontuur kunnen. En dat is gelijk alles wat je scheidt van een weids uitzicht over de landerijen aan de andere zijde van de Doesburgerdijk. Of je nu een rijwoning of een hoekwoning in Park Ter Does koopt, het Ecopark kan jouw achtertuin worden!

Het project

De rij- en hoekwoningen zijn ruim en beschikken over een woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de complete badkamer, drie slaapkamers en op de tweede verdieping treft men een ruime zolder. De vier hoekwoningen beschikken tevens over een zeer royale berging.

De tien charmante twee-onder-een-kap woningen hebben alle hun eigen karakter en een perceel van ca. 225 tot 335 m2. Ze zijn geschakeld door middel van de aangebouwde berging. De woning heeft een straatgerichte woonkamer met open keuken en op de verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers (waarvan één met Frans balkon) en een compleet ingerichte badkamer. De tweede verdieping is naar eigen inzicht in te delen.

De vijf vrijstaande woningen hebben het Ecopark als verlengde van de tuin. Deze woning is een architectonisch hoogstandje en beschikt over een zeer ruime berging op een perceel eigen grond van 411 tot 515 m2 (twee keer parkeren op eigen oprit). Op de begane grond is de tuingerichte woonkamer met open keuken. De open keuken heeft een grote erker waar een royale eetkamertafel geplaatst kan worden. Op de verdieping vindt men een ruime badkamer en twee grote slaapkamers plus een master bedroom met mogelijkheid voor walk-in closet. De tweede verdieping is zeer royaal en naar eigen inzicht in te delen.

Een mooi vooruitzicht.. Royaal en luxe: dat is wonen in Park ter Does!

Ecopark: maak je achtertuin groter

Waar vind je zo’n fantastische natuur-ontdek-plek voor je kinderen? Omdat Park Ter Does aan de rand van Kernhem ligt komt er alleen bestemmingsverkeer. In het Ecopark komen helemaal geen auto’s. Perfecte plek om onbekommerd te spelen of te wandelen dus. Genieten van de natuur die hier grotendeels zijn gang kan gaan. Wilde bloemen, beestjes, houtwallen, sloten en een vijver. De natuur als buur!

Ligging: hier woon je eerste rang

Eersterangs wonen en relaxen: direct aan het Ecopark. Daarachter niets dan weidse akkers en klompenpaden. Mooi startpunt voor een fiets- of wandeltocht. En toch ook perfect bereikbaar met de auto door de nabijheid van de A30 en de N224. In Kernhem zelf zijn al veel dagelijkse voorzieningen. Met het groeien van de wijk komt daar nog het nodige bij. Kan natuurlijk ook: even op de fiets naar het centrum van Ede of met de auto naar Veenendaal met zijn grote winkelcentrum. Ook in je vrije tijd is er genoeg te zien en te beleven in de directe omgeving. Een wandeling over de Ginkelse heide of gezellig met de kinderen naar de pannenkoekenboerderij…

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project of andere projecten in Ede? Jarno van de Kruisweg (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

PARK TER DOES IN BEELD
Meer projecten
2022-11-04T13:53:34+00:00

TRIADE SIERADENWEG – ALMERE

Een Design- and Build opave waarbij de dialoog met de cliënten, familie, betrokken medewerkers en omwonenden een belangrijke rol inneemt

2019-03-13T15:56:46+00:00

HEMERHOUT – EDE

Moderne stadswoningen en sfeervolle laanwoningen aan de rand van Kernhem

2023-08-16T08:39:37+00:00

KERNHEM – EDE

Aangesloten op het "duurzaamste warmtenet van Nederland". Groen, duurzaam en autoluw wonen

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant