De werfterp – Culemborg2024-01-04T13:29:57+00:00

Buitengewoon goed buitenleven

De werfterp – Culemborg

Aan de rand van Culemborg bouwen we aan een bijzonder project: de Werfterp. Het nieuwste hofje met weer een eigen karakter in de bekende ecologische wijk EVA-Lanxmeer. De Werfterp bestaat uit twee delen: In de Werfterp Noord bouwen we 6 twee-onder-een-kap koopwoningen. In de Werfterp Zuid realiseren we 45 appartementen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Daarmee ontstaat er een levendige wijk voor jong en oud.

De twee-onder-een-kap woningen

De twee-onder-een-kap koopwoningen zijn opvallend ruim. Bovendien kan gekozen worden uit een aantal uitbreidingsmogelijkheden zoals een erker, zijuitbouw of achteruitbouw. In het ontwerp is gekozen voor herkenbare kleuren die terug komen in de wijk, maar staat het pastelgevoel centraal.

Het appartementengebouw

Het appartementengebouw heeft een meer stadse uitstraling en markeert de rand van de wijk. Langs de Multatulilaan richten we een groene ruimte in met een pad dat voor het gebouw langsloopt. Dit wordt een bijzondere omgeving, die voor alle bewoners uit het gebouw toegankelijk is en aansluit op het park.

Energiezuinig

In zo’n groene wijk is uiteraard gekozen voor duurzame materialen en slimme oplossingen om te voorzien in het energie- en waterverbruik. Alle woningen in De Werfterp hebben energiezuinige installaties in huis en zonnecollectoren en zonnepanelen op het dak. Daarmee woon je groen in het kwadraat!

Meer projecten
2019-03-13T15:56:46+00:00

HEMERHOUT – EDE

Moderne stadswoningen en sfeervolle laanwoningen aan de rand van Kernhem

2022-11-04T13:53:34+00:00

TRIADE SIERADENWEG – ALMERE

Een Design- and Build opave waarbij de dialoog met de cliënten, familie, betrokken medewerkers en omwonenden een belangrijke rol inneemt

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant