HAVENWEG- AMERSFOORT2018-12-06T18:27:53+00:00

Project Description

Dicht bij het centrum en dicht bij de uitvalswegen

HAVENWEG- AMERSFOORT

Aan de Havenweg op industriegebied Isselt in Amersfoort zijn 33 bedrijfsunits gerealiseerd. De locatie heeft een uitstekende ligging: dicht bij het centrum van Amersfoort en dichtbij uitvalswegen.

De voordelen

Even in het kort de voordelen van De Havenweg:

  • Goed bereikbaar
  • Gelegen op een veilig bedrijventerrein
  • Kwalitatief hoogwaardig gebouw met degelijke onderhoudsvrije materialen
  • Ruime binnenstraten en parkeren voor de deur
  • Goede reclamemogelijkheden
  • Modern complex
  • Lichte werkruimte door grote glaspuien

Visie

‘De geweldige samenwerking tussen alle betrokken partijen is de belangrijkste factor voor het doen slagen van dit bijzondere project. Alle partijen hebben zich met hart en ziel ingezet om dit project tot een succes te maken. Niet voor onszelf, maar voor de bewoners, hun vrienden en familie en uiteraard de wijk. De droom die we een aantal jaren voor ogen hadden, is helemaal uitgekomen’.

HET WERKEN VAN NU IS TENSLOTTE VOORAL SAMENWERKEN. EN WAAR KAN DAT GEMAKKELIJKER DAN IN EEN BEDRIJVENPARK MET MISSCHIEN WEL 33 BEDRIJVEN OP EEN RIJ.

– HANS JUNG, PROJECTONTWIKKELAAR LITHOS

HAVENWEG- AMERSFOORT IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:20:34+00:00

SOESTERHOF – AMERSFOORT

De toekomstige bewoners van Soesterhof hebben ons geselecteerd als bouwer van hun dromen. Soesterhof is een nieuwe buurt met huur- en koopwoningen, bedacht en vormgegeven door de toekomstige bewoners.

2018-11-29T10:24:06+00:00

WEI-DE-BLIK- BLESKENSGRAAF

Het project Wei-de Blik in Bleskensgraaf omvat 33 charmante woningen. Het betreft vijf rijwoningen, 20 vier-onder-een-kapwoningen en acht ruime twee-onder-een-kapwoningen.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok