Groene Zoom – Ede Kernhem2024-05-21T10:20:20+00:00

Dubbelop groen wonen

Groene Zoom – Ede Kernhem

Groene Zoom is een van de nieuwste ontwikkelingen in de groene en waterrijke wijk Kernhem aan de rand van Ede. Deze nieuwbouwwijk bestaat uit diverse deelplannen met een verrassende variatie aan woontypen. Aan de bestaande groenstrook waarop de naam Groene Zoom is geïnspireerd worden 22 royale woningen gerealiseerd.

Dubbelop groen wonen

Wonen in Groene Zoom betekent wonen in een groene wijk én een duurzame woning. Alle woningen zijn aangesloten op het warmtenet van Ede, wat aanzienlijke besparingen op energiekosten oplevert en helpt bij het verminderen van CO₂-uitstoot. Bovendien voldoen ze aan de BENG 2-normen voor energieneutraliteit. Doordat de woningen standaard met zonnepanelen worden opgeleverd, wordt energieklasse A+++ gerealiseerd. Ook de basiskeuken en het sanitair behoren tot de standaard oplevering.

Naast het bieden van een groene leefomgeving, zijn de woningen in Groene Zoom ook ontworpen om dieren zoals huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen onderdak te bieden, waardoor ze naadloos aansluiten bij de groene ambities van Kernhem. De wijk is rijk aan groen en water, met diverse groenstroken en een waterloop die van oost naar west stroomt en uitkomt op de waterplas de Slenk.

Thuiskomen in een royale woning

De 22 woningen in Groene Zoom zijn verdeeld over vier blokken en omvatten 8 hoekwoningen en 14 rijwoningen. Hoewel de indeling van de woningen grotendeels gelijk is, beschikken 5 van de 8 hoekwoningen over een gemetselde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de begane grond vind je een zonnige woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin. De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer, terwijl de zolderverdieping naar eigen wens kan worden ingericht. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeerhofjes of, bij de hoekwoningen met garage, op eigen terrein.

PROJECTNAAM IN BEELD
Meer projecten
2023-08-16T08:39:37+00:00

KERNHEM – EDE

Aangesloten op het "duurzaamste warmtenet van Nederland". Groen, duurzaam en autoluw wonen

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant