DE VEENSCHE – NIJKERKERVEEN2019-03-15T08:16:05+00:00

Project Description

Wonen in een nieuwbouwwijk met een dorps karakter

DE VEENSCHE – NIJKERKERVEEN

In het centrum van Nijkerkerveen ligt Hoge Venen. Een kleinschalige en landelijk gelegen nieuwbouwwijk met een dorps karakter. Je woont hier in een authentiek dorp, midden tussen weilanden en groen, maar wel met de belangrijke uitvalswegen A28 en A1 op een steenworp afstand. Het dorp grenst aan het natuurgebied landgoed Slichtenhorst. Vanuit huis kan je wandelen langs eeuwenoude boerderijen met potstallen, schaapskooien, essen en tiendbomen.

Het project

In deelplan 2, derde fase van Hoge Venen bouwt Lithos De Veensche, bestaande uit 14 rijwoningen in het middensegment. De woningen zijn opgedeeld in blokken van 3 en 4. De woningen hebben een dorps karakter en zijn toch een beetje eigenzinnig. Ze zijn met name geschikt voor gezinnen en doorstromers. Mensen die graag in een gezellige buurt in een landelijk dorp willen wonen, zullen zich hier zeker thuis voelen.

Heerlijk wonen in een authentiek dorp, midden tussen weilanden en groen, maar wel met de A28 en de A1 op een steenworp afstand.

DE VEENSCHE IN BEELD
Meer projecten
2019-03-13T15:53:34+00:00

NEERLANDIA – UTRECHT

Voormalig terrein van draadstaalfabriek Neerlandia getransformeerd naar een hippe woonwijk

2019-03-13T16:09:09+00:00

MOLENBEEK – NUNSPEET

De VOF Molenbeek (Bemog en Lithos) ontwikkelt rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok