DE VEENSCHE- NIJKERKERVEEN2018-12-04T14:05:44+00:00

Project Description

Wonen in een nieuwbouwwijk met een dorps karakter

DE VEENSCHE- NIJKERKERVEEN

In het centrum van Nijkerkerveen ligt Hoge Venen. Een kleinschalige en landelijk gelegen nieuwbouwwijk met een dorps karakter. Je woont hier in een authentiek dorp, midden tussen weilanden en groen, maar wel met de belangrijke uitvalswegen A28 en A1 op een steenworp afstand. Het dorp grenst aan het natuurgebied landgoed Slichtenhorst. Vanuit huis kan je wandelen langs eeuwenoude boerderijen met potstallen, schaapskooien, essen en tiendbomen.

Het project

In deelplan 2, derde fase van Hoge Venen bouwt Lithos De Veensche, bestaande uit 14 rijwoningen in het middensegment. De woningen zijn opgedeeld in blokken van 3 en 4. De woningen hebben een dorps karakter en zijn toch een beetje eigenzinnig. Ze zijn met name geschikt voor gezinnen en doorstromers. Mensen die graag in een gezellige buurt in een landelijk dorp willen wonen, zullen zich hier zeker thuis voelen.

Heerlijk wonen in een authentiek dorp, midden tussen weilanden en groen, maar wel met de A28 en de A1 op een steenworp afstand.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

DE VEENSCHE IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:26:05+00:00

KADE #3826 EN VATHORST LAAK 2A- AMERSFOORT

De populairste wijk van Amersfoort Vathorst is De Laak. En dat is niet zo gek, want de Laak is met zijn groene oevers, bruggetjes en statige herenhuizen een sfeervolle nieuwe grachtenstad.

2018-11-29T10:26:51+00:00

LORKSTRAAT- BERGEN OP ZOOM

De afgelopen jaren is er in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom veel gebeurd. De wijk kon een positieve impuls gebruiken.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok