DE RONDINE – AMERSFOORT2018-11-29T10:24:35+00:00

Project Description

Jouw geluk begint hier

DE RONDINE – AMERSFOORT

Droom jij ook van zo’n fantastisch uitzicht? Aan de ene kant het Valleikanaal en het weidse landschap en aan de andere kant het gezellige stadscentrum van Amersfoort met de Lange Jan, diverse winkels en gezellige kroegjes. Zo’n vergezicht lijkt misschien vergezocht, maar niets is minder waar. De Rondine is dichterbij dan je denkt!

In de nieuwe wijk Het Hogekwartier wordt volop gebouwd, totaal worden er circa 820 woningen aan de wijk toegevoegd. Een onderdeel van die wijk is de Rondine. Een stoere woontoren met 70 comfortabele koopappartementen. Ieder appartement heeft zijn z’n eigen karakteristieke kenmerken en indeling. Wat jouw woonwensen ook zijn; De Rondine heeft het in huis. Naast De Rondine bouwen we ook 114 vrije sector huurappartementen voor Altera Vastgoed in Het Hogekwartier.

Een uitzicht om van te dromen!

Wonen in een dynamische buurt

Jouw toekomstige appartement aan het Valleikanaal is onderdeel van Het Hogekwartier. Deze hippe nieuwe stadswijk in Amersfoort is volop in ontwikkeling. Hier vind je werkelijk alles op loopafstand.

De eerste blikvanger is het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena. Daarna zie je de moderne stedelijke architectuur van de woningen in het Hogekwartier. Een plek waar je lekker kunt wonen en leven. Ruimte is het sleutelwoord van deze nieuwe stadswijk. Want als je hier woont, heb je de ruimte om te genieten van de rust in het vernieuwde park bij het waterwingebied, maar ook de ruimte om binnen vijf minuten in de binnenstad een lekkere cappuccino te drinken of om met vrienden en buren af te spreken in Amerena voor een biertje of samen te sporten.

De wijk is zo ontworpen dat het autoverkeer aan het zicht wordt onttrokken. De Hogeweg is deels verdiept en de stadswijk loopt via een brede ongelijkvloerse kruising over de weg door.

Vijf redenen om te kiezen voor De Rondine

 • Centrale ligging
  Snel nog even boodschappen doen, een terrasje pakken of gezellig samen uit eten? Je woont op fietsafstand van het bruisende stadscentrum.
 • Dichtbij uitvalswegen 

  Zet een stip in het midden van Nederland en je komt uit in Amersfoort. Vanaf jouw voordeur zit je in een mum van tijd op de A28 of A1. Centraler kunnen we het niet maken.
 • Dynamische buurt

  Een balletje trappen in het park of een gezellige buurtbarbecue met mooi weer? Jij wordt onderdeel van een zeer dynamische wijk.
 • Volop recreatiemogelijkheden

  Van een dag uitwaaien op het water tot een dag shoppen in de stad; in de buurt vind je volop mogelijkheden om te ontspannen.
 • Een uitzicht om van te dromen

  Zeg nou zelf; waar vind je zo’n fantastisch uitzicht? Alleen al daarom zou je hier komen wonen!
 • Laat je omringen door luxe

  De appartement zijn luxe en efficiënt ingericht met hoogwaardige afwerking en voldoende parkeergelegenheid, comfortabel wonen staat hiermee hoog In het vaandel.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Karin Scholten (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

DE RONDINE IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:27:06+00:00

DE HOEF- HOOGERHEIDE

Eeuwenlang was Hoogerheide het toonbeeld van een klassiek dorp. Nog tot het midden van de twintigste eeuw overheerste het agrarische karakter.

2018-11-29T10:26:51+00:00

LORKSTRAAT- BERGEN OP ZOOM

De afgelopen jaren is er in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom veel gebeurd. De wijk kon een positieve impuls gebruiken.

2018-11-29T10:32:21+00:00

Raadhuisplein, Waddinxveen

Lithos heeft samen met Zenzo Maatschappelijk Vastgoed het initiatief genomen om voor de locatie Raadhuisplein een krachtig plan te maken.

2018-12-18T14:31:17+00:00

NEERLANDIA- UTRECHT

Neerlandia is een prachtige plek aan de Vaartsche Rijn. Een oude fabriek waar een nieuwe woonwijk gerealiseerd is.

ZOEK OP WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

KOFFIE ERBIJ?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok