DE ENTREE – RIJSWIJK BUITEN2022-04-28T12:49:36+00:00

Hier komen buiten en beleven samen

DE ENTREE – RIJSWIJK BUITEN

Leven is beleven, maar wel op je eigen manier. Of je nu energie krijgt van een rustgevende plek, van het bruisende waterleven of juist van de levendigheid van de stad. In het groene en sfeervolle Parkrijk – onderdeel van RijswijkBuiten – komt alles wat je hartje begeert samen. Van het kleurrijke, groene landschap tot de bruisende en levendige stadsomgeving, even verderop. 

De Entree maakt deel uit van de duurzame, sfeervolle nieuwbouw woonwijk RijswijkBuiten waar de wensen en ideeën en van de toekomstige bewoners een centrale rol hebben gehad. In dit deelproject worden twee appartementengebouwen van 7 etages met daarin een mix van koop- en huurwoningen gebouwd. De sociale huurwoningen voor senioren komen in gebouw De Berken, boven het gezondheidscentrum. Zo kan in de eventuele zorgbehoefte worden voorzien. In gebouw De Beuken worden 32 koopappartementen gerealiseerd.

Het plan voorziet in een grote maatschappelijke behoefte en draagt ook bij aan de diversiteit in de wijk
– Jeffrey Keus – wijkwethouder RijswijkBuiten

Energiezuinig bouwen

Alle appartementen in de Entree worden zeer energiezuinig gebouwd. Zo worden ze voorzien van hoogwaardige isolatie, aangesloten op een warmtepomp en krijgen ze een ventilatiesysteem en douche met warmteterugwinning. Een deel van de huurwoningen wordt aangesloten op zonnepanelen.

Bij duurzame woningen hoort natuurlijk ook een duurzame woonomgeving. In de openbare ruimte van Parkrijk is volop aandacht voor groen, water(doorlatendheid) en duurzame vormen van mobiliteit
– Jeffrey Keus – wijkwethouder RijswijkBuiten

Meer projecten

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

Ga naar de bovenkant