CENTRUMPLAN NEEDE2018-11-29T10:31:59+00:00

Project Description

Seniorenappartementen gecombineerd met een multifunctioneel centrum

CENTRUMPLAN NEEDE

In Neede heeft Lithos bouw & ontwikkeling in samenwerking met Pro Wonen uit Eibergen en de Gemeente Berkelland het Centrumplan Neede ontwikkeld en gerealiseerd. Het plan bestaat uit een tweetal complexen met in totaal 44 seniorenappartementen gecombineerd met een multifunctioneel centrum met onder andere primair onderwijs en kinderdagverblijf als gebruikers. 

Een grote glaskap over de galerij beschut tegen weer en wind en geeft het complex een intiem karakter.

Over Neede

Tevens is de openbare ruimte heringericht. De appartementen zijn opgeleverd aan Pro Wonen. In het seniorencomplex wordt zorg aangeboden aan bewoners én omwonenden. Qua schaal en materialisering voegen de complexen zich in het dorp en vormen samen één van de pleinwanden van het marktplein. Een grote glaskap over de galerij beschut tegen weer en wind en geeft het complex een intiem karakter. De afsluitbare loggia biedt de bewoners extra ruimte voor buitenactiviteiten.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Gert van Uffelen (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

CENTRUMPLAN NEEDE IN BEELD
Meer projecten
2018-11-29T10:28:23+00:00

ERICALAAN – BERGEN OP ZOOM

De afgelopen jaren is er in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom veel gebeurd. De wijk kon een positieve impuls gebruiken.

ZOEK OP
WONINGEN

NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP
EXPERTISE

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er van uit dat je ermee instemt. Ok