21|03|2017

Villapark G. Pelt opgeleverd

De afgelopen weken is als kers op de taart van het project Villapark G. Pelt in Oosterbeek de klassieke villa Hubertus State opgeleverd. De villa staat aan de statige Utrechtseweg en is geïnspireerd op de historische landhuizen die aan deze weg staan. De achterliggende woningen van Villapark G. Pelt zijn reeds opgeleverd en met de oplevering van Hubertus State wordt de wijk nu definitief afgrond. Alles is bewoond en de bewoners zijn erg tevreden.

“Anderhalf jaar geleden hoorde ik voor het eerst van dit project, mijn vrouw en ik wonen al jarenlang in Oosterbeek, in benedendorp, en vooral de stijl van het project past gewoon helemaal bij Oosterbeek en dus bij ons. De bouw is erg goed gegaan, het persoonlijke contact daarin en de voorlichting was goed. Vanuit mijn ervaring in de bouw, was ik kritisch bij de oplevering maar er waren gewoon geen opleverpunten.” Aldus één van de nieuwe bewoners van Villa Hubertus State.

De stijl van het project past gewoon helemaal bij Oosterbeek en dus bij ons. De bouw is erg goed gegaan, het persoonlijke contact daarin en de voorlichting was goed.

– ALDUS ÉÉN VAN DE NIEUW BEWONERS VAN VILLA HUBERTUS STATE

Bouwwerkzaamheden afgerond

Na een aantal jaren van bouwwerkzaamheden is de bouw van Villapark G. Pelt afgerond. In de voorgaande jaren zijn door Lithos reeds een zestigtal woningen en 3 kleinschalige appartementencomplexen gebouwd in Villapark G. Pelt. De afronding van de nieuwe woonwijk Villapark G. Pelt is mede dankzij het Impulsplan Gelderse Woningmarkt van de Provincie Gelderland mogelijk gemaakt.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-25T08:42:35+00:00
Ga naar de bovenkant