29|04|2016

Fase 2 stedelijke vernieuwing in Gageldonk-West van start

De voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van de 68 woningen aan de Plataanstraat zijn afgerond. De woningen zijn vakkundig ontmanteld van alle herbruikbare materialen en materiaal dat specialistische aandacht nodig heeft zoals bijvoorbeeld het asbest. Vanaf 20 april zijn de sloopmachines aan de slag. Na het bouwrijp maken van de grond start Stadlander direct na de bouwvak met de bouw van 67 nieuwe sociale huurwoningen aan de Lorkstraat en de Plataanstraat in Bergen op Zoom.

Voorbereidende werkzaamheden

Met het oog op de demografische ontwikkeling in haar werkgebied, bouwt Stadlander alleen levensloopbestendige (nultreden) woningen die tevens energiezuinig en comfortabel, nul op de meter zijn. Lithos bouwt 39 woningen aan de Lorkstraat en een deel van de Plataanstraat rondom het Piuspark. VolkerWessels gaat 28 woningen realiseren aan de Zuidzijde van de Plataanstraat.

Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom, Lithos bouw & ontwikkeling en VolkerWessels wil de betreffende buurtbewoners graag bedanken voor het in de gaten houden van het bouwterrein na werktijd.

Vanwege de voorbereidende werkzaamheden weten de buurtbewoners dat de sloop- en nieuwbouwactiviteiten er aankomen. Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom, Lithos bouw & ontwikkeling en VolkerWessels wilden de betreffende buurtbewoners graag bedanken voor het in de gaten houden van het bouwterrein na werktijd tijdens deze voorbereidende werkzaamheden en daarom hen als eerste een indruk geven van de toekomstige sociale nieuwbouwwoningen in hun buurt.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-12T15:45:29+00:00
Ga naar de bovenkant