21|12|2016

Tevreden bewoners

Alle woningen in ons project HemerHout in Ede zijn opgeleverd. Een goed moment om bij onze kopers te informeren hoe de oplevering bij hen is verlopen. Natuurlijk zien we aan de opleverrapporten dat er prima is opgeleverd (maar liefst 43 van de 61 woningen met 0 opleverpunten!) en ook de reviews op Bouwprestaties.nl geven ons een goede indruk, maar het is toch echt anders om het persoonlijk uit de mond van onze kopers zelf te horen.

Wat bewoners zeggen…

Egbert van den Broek: “We zijn hartstikke tevreden, dit is ons eerste huis! Onze woning is met nul punten opgeleverd en Lithos heeft echt een mooie wijk gebouwd. Lithos is ook een nette bouwer én gastvrij! Ik kwam om de twee weken kijken en dat was altijd heel gezellig. Er werd elke keer tijd voor me gemaakt om dingen te laten zien. En als er dingen niet goed gingen, dan werd het snel verholpen. Een dikke pluim voor Lithos!”

Er werd elke keer tijd voor me gemaakt om dingen te laten zien. En als er dingen niet goed gingen, dan werd het snel verholpen. Een dikke pluim voor Lithos!

EGBERT VAN DEN BROEK, BEWONER

Vincent van de Visch: “In zijn algemeenheid ben ik echt tevreden en is het proces prima verlopen. Ook het contact met de uitvoerder was goed. Jammer dat de infrastructuur nog niet gereed was. Hierdoor moest ik later verhuizen dan gepland, maar dit ging buiten Lithos om. Van het voorjaar nu de tuin in orde maken!”

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T12:39:53+00:00
Ga naar de bovenkant