16|03|2016

Tevreden bewoners betrekken nieuwe woning de Colenbranden Nijkerk

Vanaf eind februari 2016 is Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort gestart met de oplevering van het nieuwbouwproject De Colenbrander in Nijkerk. Uitvoerder Gerrit Boersema overhandigde de sleutels aan de blije nieuwe bewoners de heer en mevrouw Triemstra: “Lithos heeft ons droomhuis gebouwd naar volle tevredenheid. Korte lijntjes, goede begeleiding en een perfecte afwerking.”

Ruim binnen de planning afgerond

Net na de bouwvak vorig jaar ging de eerste schop de grond in en na tweeënhalve maanden bouwtijd werd begin oktober 2015 het hoogste punt gevierd. Ruim binnen de planning is de bouw afgerond. Alle woningen zijn nu opgeleverd, grotendeels zonder opleverpunten. Niet voor niets is Lithos door Bouwprestaties uitgeroepen tot tweede Beste Bouwer van Nederland én voor de derde maal op rij tot Beste Bouwer van de Provincie Utrecht.

EEN GROENE, VRIENDELIJKE EN KLEINSCHALIGE BUURT.

Project

De Colenbrander omvat vier royale twee-onder-een-kap woningen, acht comfortabele hofwoningen en één vrije kavel in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Het plan richt zich op een brede doelgroep. Van jonge gezinnen die in een levendige woonbuurt willen wonen, tot de iets oudere Nijkerkenaren die juist op zoek zijn naar een rustige, groene locatie dicht bij het stadscentrum.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T10:14:40+00:00
Ga naar de bovenkant