05|09|2016

Overweldigend Succesvolle start verkoop het Overduyn

De start van de verkoop van het nieuwbouwproject het Overduyn in Den Dolder was een overweldigend succes. Ruim 200 geïnteresseerden – afkomstig uit Den Dolder zelf, maar ook uit omliggende gemeentes – bezochten het evenement op de locatie waar Het Overduyn wordt gerealiseerd. Deze inbreidingslocatie voorziet in de duidelijke woningbehoefte die er in Den Dolder bestaat en tast de prachtige natuurgebieden van Den Dolder niet aan. Deze blijven volledig in tact en dat is een waardevol aspect volgens Lithos bouw & ontwikkeling die het project realiseert. Tevens is het grote bezoekersaantal een significant signaal van de stevig aantrekkende woningmarkt in het midden van het land en de Randstad.

Het Project

Het Overduyn ligt aan de Tolhuislaan. Op deze bosrijke locatie start de bouw van 41 koopwoningen. Het Overduyn omvat 18 twee-onder-een-kap-woningen en 23 moderne rijwoningen. In het ontwerp van de wijk is bewust gekozen voor de sfeervolle jaren ’30 stijl, die past bij de omliggende bebouwing in het dorp. De gebronsde steenkleur, de metselwerkdetaillering en de royale dakoverstekken geven de wijk haar vriendelijke, dorpse karakter. Toch heeft iedere woning zijn eigen look&feel. Subtiele vormveranderingen in de daken en lichte verspringingen in de gevel zorgen voor een levendig straatbeeld.

De 18 twee-onder-een-kap-woningen met aangebouwde berging zijn verdeeld over drie woonblokken. De woningen beschikken over een ruime woonkamer en leefkeuken, met openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap bereikt men de zolder, die naar eigen inzicht is in te richten. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 429.000,= v.o.n.

DE GEBRONSDE STEENKLEUR, DE METSELWERKDETAILLERING EN DE ROYALE DAKOVERSTEKKEN GEVEN DE WIJK HAAR VRIENDELIJKE, DORPSE KARAKTER.

De 23 rijwoningen zijn eveneens verdeeld in een drietal woonblokken, die ieder variëren in aantal, grootte en ontwerp. Op de begane grond vindt men een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De rijwoningen zijn standaard voorzien van een complete keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping treft men drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder, via een vaste trap te bereiken en naar eigen inzicht in te delen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 260.000,= v.o.n.

Verkoop

Si-No Makelaars en Van Pas Makelaars verzorgen de verkoop van Het Overduyn. Op de projectsite www.hetoverduyn.nl is alle informatie over de woningen te vinden en kan men zich inschrijven. Tot 16 september a.s. kunnen belangstellenden zich inschrijven voor dit plan. Hierna wordt de toekenning van de woningen bekend gemaakt.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T13:25:24+00:00
Ga naar de bovenkant