18|12|2017

STICHTING VIER HET LEVEN ONTVANGT DONATIE VAN LITHOS

Bij Lithos is het inmiddels een traditie om het geld dat we normaliter uitgeven aan de jaarlijkse relatiegeschenken, te besteden aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Vier het Leven. Een stichting die culturele activiteiten organiseert voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. De stichting organiseert ook activiteiten in Amersfoort en daarin zagen wij een mooie link met Lithos. Want binnenkort gaat ons project De Rondine in Amersfoort in de verkoop.

Over de Rondine (Hogekwartier Amersfoort)

Samen met de gemeente Amersfoort, De Alliantie, Altera Vastgoed en vele andere partijen bouwen we aan de nieuwe wijk het Hogekwartier in Amersfoort. Op 20 december gaan we in verkoop met ons mooie project De Rondine. Daar bouwen we onder andere een stoere woontoren met 70 comfortabele appartementen.

In deze wijk willen we ons samen met een aantal medewerkers graag concreet inzetten. Er zijn allerlei mooie ideeën en op dit moment zijn we druk met het uitwerken daarvan. We houden je op de hoogte!

Het is een traditie geworden, om het geld dat we normaal uitgeven aan relatiegeschenken te besteden aan een goed doel.

Over Stichting Vier het Leven

De stichting werd als lokaal initiatief opgericht in 2005. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland.

Stichting Vier het Leven inspireert en brengt mensen samen. Ze zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Omdat de stichting activiteiten zo betaalbaar mogelijk wil houden, betalen de deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van Lithos en Stichting Vier het Leven.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-26T15:41:44+00:00
Ga naar de bovenkant