28|09|2015

Start verkoop laatste fase

Vandaag, maandag 28 september 2015 start de verkoop van de laatste fase van het nieuwbouwproject De Hoef in Hoogerheide. Deze laatste fase van De Hoef is de afronding van een mooie eigentijdse en ruim opgezette woonwijk en omvat zes twee-onder-een-kap-woningen, type Vlier. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort ontwikkelt deze woningen.

De koopwoningen

Woningtype Vlier is een ruime twee-onder-een-kapper. De woning is voorzien van alle gemakken en beschikt over een voor- en achtertuin. De karakteristieke schuine dakkap geeft de woning een speels en sprekend aanzicht en de dakkapel aan de straatzijde zorgt voor nog eens extra ruimte en lichtinval op de zolderverdieping. De woning beschikt standaard over een garage waar men de auto kan parkeren. Daarnaast is er de ruimte om de auto ook op eigen terrein te parkeren. Op de begane grond vindt men een ruime woonkamer die toegang biedt tot de zonnig gelegen achtertuin. De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers en een luxe, compleet ingerichte badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. Met een vaste trap bereikt men de zolderverdieping die een zee van ruimte biedt. Hier is met gemak nog een slaap- of werkkamer te realiseren. De prijzen zijn vanaf € 254.000,= v.o.n.

Vrije kavel

Een laatste vrije kavel van ca. 500 m2 is ook nog beschikbaar. Deze kavel is gelegen aan de rand van het plan met vrij uitzicht over de ecologische zone. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de makelaar.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-25T08:36:54+00:00
Ga naar de bovenkant