17|02|2016

Start bouw laatste fases

Op de plek van een voormalige meubelfabriek, andere bedrijfspanden en een tuincentrum is temidden van een woonwijk, in verschillende fasen, een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Villapark G. Pelt in Oosterbeek. Lithos bouw & ontwikkeling is nu gestart met de laatste twee afrondende bouwfasen. Deze laatste fasen omvatten 8 royale eengezinswoningen type Merel, 2 woningen type Bosuil en 14 luxe appartementen Hubertus State. Op de plek van een voormalige meubelfabriek, andere bedrijfspanden en een tuincentrum is temidden van een woonwijk, in verschillende fasen, een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Villapark G. Pelt in Oosterbeek.

Type Merel

Deze woning is een ideale gezinswoning en biedt alle comfort die men zich kan wensen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met open, tuingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. De keuken is standaard voorzien van een 1,2 m uitbouw die toegang biedt tot de berging waarin een tuingerichte slaapkamer met separate badkamer met toilet, douche en vaste wastafel tot de mogelijkheden behoort. Op de eerste verdieping treft men drie slaapkamers en een badkamer met toilet, douche, ligbad en vaste wastafel. De ruime zolder biedt de mogelijkheid om nog een slaap- of hobbykamer te realiseren. Er zijn nog slechts 3 woningen te koop. De verkoopprijs is vanaf € 314.000,= v.o.n. De woningen type Bosuil zijn reeds verkocht.

Op de plek van een voormalige meubelfabriek, andere bedrijfspanden en een tuincentrum wordt deze nieuwe woonwijk gerealiseerd.

De appartementen

Aan de statige Utrechtseweg verrijst een klassieke villa met 14 luxe appartementen geïnspireerd op de historische landhuizen die aan deze weg staan. Ieder appartement heeft naast een andere indeling ook een persoonlijke look & feel, waardoor iedere woning zijn eigen sfeer uitademt. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, een luxe badkamer en uiteraard een heerlijk balkon of terras. Een lift in het gebouw zorgt ervoor dat de woning comfortabel wordt bereikt. Er zijn geen appartementen meer beschikbaar.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T13:13:17+00:00
Ga naar de bovenkant