02|08|2016

Start bouw Hemerhout

Begin februari is Lithos bouw & ontwikkeling gestart met de bouw van het nieuwbouwproject HemerHout in Ede. Dit project omvat in zijn totaliteit 61 ruime koopwoningen. HemerHout bestaat uit moderne Stadswoningen aan de Mantingerzand en sfeervolle Laanwoningen aan de Ermerzand.

Stand van zaken bouw

De grondwerkzaamheden voor de funderingen van het gehele project zijn verricht en Lithos is nu volop aan het heien. Hierna worden de balken en de begane grondvloeren gelegd. De prognose is om de eerste woningen eind 2016 op te leveren.

De Stadswoningen

De Stadswoningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een opbouw op de tweede verdieping met toegang tot een dakterras en een ruime achtertuin. De hoekwoningen hebben tevens een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Het opvallende ontwerp met de warme rode steenkleur en de contrasterende witte geveldetails past prima in de wijk. De Stadswoningen hebben een afwisseling in steenkleur en metselwerk aan zowel de straat- als tuinzijde, waardoor een dynamisch beeld ontstaat en de woningen een individueel karakter krijgen. Er zijn nog een aantal Stadswoningen beschikbaar met prijzen zijn vanaf € 179.500,= v.o.n. (inclusief de opbouw en een keuken voorzien van inbouwapparatuur).

De laanwoningen

De Laanwoningen met een jaren dertig uitstraling beschikken over een tuingerichte woonkamer met open keuken, een achtertuin op het zuiden of westen, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Het gevarieerde ontwerp van de Laanwoningen zorgt voor een levendig straatbeeld. Waar het ene huis een puntdak heeft, beschikt de buurwoning over een erker aan de voorzijde of een eigen garage aan de zijkant. Alle Laanwoningen zijn reeds verkocht.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T12:47:40+00:00
Ga naar de bovenkant