20|06|2013

Oplevering tweekappers

Eind mei 2013 leverde Lithos bouw & ontwikkeling de eerste sociale huurwoningen van het project De Hoef in Hoogerheide aan Stadlander op en nu was het de beurt aan de vrije sector huurwoningen, type Amber. Op de zomerse warme dag 17 juni 2013 kreeg Stadlander de sleutels van deze ruime twee-onder-een-kappers. De woningen werden opgeleverd met slechts twee opleverpunten per woning, een uitstekende prestatie. Niet voor niets is bouwer Lithos al jaren in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Bouwen.

De bouw van het project ging in november 2012 van start. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in opdracht van Stadlander en in goede samenwerking met de gemeente Woensdrecht.

Het project

De opgeleverde woningen maken deel uit van de tweede fase van het project de Hoef. Deze fase bestaat uit de realisatie van twaalf vrije kavels en de bouw van ruime en zeer comfortabele twee-onder-een-kap woningen in de koop- en huursector, luxe vrijstaande koopwoningen en de nultreden huurwoningen. De ligging van deze woningen is prachtig, tegen de ecologische zone aan, vrij en toch in de directe nabijheid van het dorp.

De woningen werden opgeleverd met slechts twee opleverpunten per woning, een uitstekende prestatie.

Type Amber

De twee-onder-een-kapper beschikt over een grote voor- en achtertuin, een berging en de auto parkeert men op eigen terrein. Op de begane grond bevindt zich een grote living met open keuken, maar ook nog een slaapkamer en een badkamer voorzien van douchegelegenheid, een wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en eveneens een compleet ingerichte badkamer. De royale zolderverdieping biedt ruimte voor het creëren van een extra slaapkamer.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-25T08:35:24+00:00
Ga naar de bovenkant