29|02|2016

Oplevering tweede fase gestart

Vanaf de tweede week van februari 2016 is Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort gestart met de oplevering van de tweede fase van het nieuwbouwproject Hof van Vreeburch in De Lier. Rein Kleijer overhandigde namens Lithos de sleutels aan de blije nieuwe bewoners zoals de heer en mevrouw Krapels: “We zijn de blije eigenaren van een mooi Lithos appartement. We gaan hier met veel plezier wonen!” En Rick en Nina Markus: “Dit is onze eerste nieuwbouwwoning en het ziet er goed uit; weinig opleverpunten. We kijken ernaar uit om hier te wonen.

De bouw van het project ging half juli 2015 van start en na tweeenhalve maanden bouwtijd werd eind oktober 2015 het hoogste punt gevierd.
In totaal is nu tweederde van de woningen en appartementen opgeleverd, grotendeels zonder opleverpunten. De laatste woningen en appartementen worden 17 maart opgeleverd. Niet voor niets is Lithos door Bouwprestaties uitgeroepen tot tweede Beste Bouwer van Nederland én voor de derde maal op rij tot Beste Bouwer van de Provincie Utrecht!

Dit is onze eerste nieuwbouwwoning en het ziet er goed uit; weinig opleverpunten. We kijken ernaar uit om hier te wonen.

– RICK EN NINA MARKUS, BEWONERS

Project

Hof van Vreeburch wordt in verschillende fasen gerealiseerd. De eerste fase is in juli 2015 opgeleverd.
De tweede fase – waarvan de opleveringen nu in volle gang zijn – omvat acht comfortabele rijwoningen type Peterselie en twee hoekwoningen type Artisjok, zes ruime appartementen type Sjalot en 14 royale hoek-rijwoningen type Pompoen. De namen van de types zijn een knipoog naar de producten die in de Lier volop worden geteeld. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, net welke woning wordt gekozen, diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het appartementengebouw is kleinschalig en omvat slechts zes driekamerappartementen.

In de derde fase worden zes woningen type Paprika gerealiseerd, één woningtype Romana en vier woningen Tuinkers. Al deze woningen zijn reeds verkocht. Begin april wordt er gestart met de bouw. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de vierde fase. Dit is echter nog in een pril stadium. De invulling van de vlek, inclusief de woningtypes, ligt nu op de tekentafel.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-26T10:51:20+00:00
Ga naar de bovenkant