02|11|2017

Oplevering fase 3B Nedervecht

Na een half jaar intensief bouwen, worden de woningen in Nedervecht, fase 3B, begin november opgeleverd. Eind november zijn de laatste woningen opgeleverd en daarmee kunnen onder andere toekomstig bewoners Edward en Manou hun nieuw huis betrekken.

Naast fase 3B is er nog een laatste fase. Fase 3A met rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. De verwachting is dat de verkoop daarvan rond februari/maart 2018 zal starten. Deze woningen worden gebouwd op de huidige locatie van de tennisvereniging. Deze vereniging verhuist naar verwachting in april 2018 naar de nieuwe locatie in Nedervecht.

VOOR ONS WAREN DE RUST EN BUITENLUCHT REDEN OM EEN HUIS IN NEDERHORST DEN BERG TE KOPEN. BOVENDIEN IS DIT DE PERFECTE PLEK VOOR ONS, AAN HET WATER, SPORTVELDEN IN DE BUURT EN MIDDEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING.

– EDWARD EN MANOU, TOEKOMSTIG BEWONERS

Nedervecht

Fase 1 en 2 is opgeleverd en bewoond. Het gaat hier om een mix aan koop-, huurwoningen en koop- en huurappartementen. Fase 3B bevat 10 tweekappers en 14 rijwoningen en zijn allemaal verkocht. Straks wanneer ook de laatste fase, 3A, klaar is, staan er 180 woningen, waarvan Lithos er 110 heeft gebouwd. β€œDe wens om te bouwen is er al even, met Nedervecht komt er voor iedereen een droom uit. Het bijzondere van dit project is de verscheidenheid aan woningen. Van appartementen en rijwoningen tot vrije kavels. Een prachtig project, waar jong en oud kan genieten van alles wat Nederhorst den Berg te bieden heeft.” Aldus wethouder B.R. van Henten-Meijer.

Verkoop en informatie

De ontwikkeling en realisatie van de woningen is in handen van Lithos bouw & ontwikkeling. Daarnaast zitten er 25 vrije kavels in dit plan. De eerste woningen worden al gebouwd. De gemeente Wijdemeren heeft nog slechts een enkele vrije kavel te koop. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Erik Blok, projectleider gemeente Wijdemeren, telefoon (035) 655 94 21, e-mail: vrijekavelsnedervecht@wijdemeren.nl.

Op de site www.nedervecht.nl vindt u alle actuele informatie over het plan.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-01T12:49:14+00:00
Ga naar de bovenkant