27|09|2012

Oplevering eerste huurwoning

Afgelopen woensdagmiddag, 26 september jl., was het dan zover, de allereerste huurwoning in het project De Laak 2A in Vathorst is opgeleverd. Jacqueline de Jong, adjunct-directeur van de Alliantie Amersfoort, overhandigde samen met Gert van Uffelen, directeur van Lithos bouw & ontwikkeling de eerste sleutel aan de mevrouw Dolap. Mevrouw Dolap: “De woning is netjes opgeleverd, ik ben heel tevreden. Het is een mooie locatie zo vlakbij het winkelcentrum van Vathorst. Ik ga hier met heel veel plezier wonen!

De bouw van het project

De bouw van het project is in november 2011 van start gegaan en na slechts drie maanden bouwtijd werd in februari van dit jaar het hoogste punt gevierd. En nu is dus de oplevering van de eerste woning een feit, met nul opleverpunten.

De woning is netjes opgeleverd, ik ben heel tevreden. Ik ga hier met plezier wonen.

– Mevrouw Dolap, bewoner

De Jong geeft aan trots te zijn op het gerealiseerde resultaat, dat mede door de constructieve samenwerking met Lithos tot stand is gekomen. Het project is een echt kwaliteitsproject, dat zich niet alleen uit in de aansprekende architectuur van het gebouw, maar ook in de hoogwaardige en duurzame inrichting van het openbaar gebied.”

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-15T16:45:46+00:00
Ga naar de bovenkant