03|11|2018

OPLEVERING AWARD

Als bouwer zorg je ervoor dat alle verwachtingen kloppen; onder andere door goed te luisteren, persoonlijk contact, de klant van te voren goed mee te nemen en adequaat reageren op hun vragen. Geweldig dat al die inspanningen weer zo worden gewaardeerd door onze klanten. Begin november ontvingen we van Stichting Klantgericht bouwen (SKB) de ‘Oplevering Award’. De award heeft betrekking op de opleveringen de eerste helft van 2018.

We nemen onze klanten (ver) voor de oplevering al mee in het proces, en zorgen ervoor dat alle verwachtingen kloppen en vragen zijn beantwoord.

– Gert van Uffeleb, Directeur bij Lithos

Dank
“Ik ben blij en trots dat we opnieuw zo gewaardeerd worden door onze klanten. Dank hiervoor. Het winnen van deze Award is geen doel op zich. We beseffen ons dat je iedere dag aan het werk bent met een grote stap in iemands leven. We nemen onze klanten (ver) voor de oplevering al mee in het proces, en zorgen ervoor dat alle verwachtingen kloppen en vragen zijn beantwoord. Juist in de afgelopen jaren hebben we daarmee echt het verschil gemaakt. We worden steeds vaker gevraagd en geselecteerd voor moeilijke of complexe opdrachten omdat opdrachtgevers weten dat we altijd een oplossing zoeken en een uitdaging met beide handen aanpakken. Dat doen we niet zomaar, we gaan altijd door totdat iedereen tevreden is. Aldus Gert van Uffelen, directeur Lithos Bouw & Ontwikkeling.”

Stichting klantgericht bouwen en Bouwnu.nl
Bedrijven die aangesloten zijn bij SKB zijn ook vindbaar op de website in de woningbouw: www.bouwnu.nl. Bouwnu.nl is dé reviewsite voor de woningbouw. Consumenten geven een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning.

Ook Cor en Norbert vulden ook hun reviews op Bouwnu.nl in:

‘De aannemer nam regelmatig contact op om de voortgang te bespreken. Prima! – Ede

‘Een bouwbedrijf waar je blij van blijft. – Ede

‘Lithos levert kwalitatief hoog woongenot in een uiterst gemoedelijke sfeer.’ – Leusden

– Kopers Reviews

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-23T14:06:12+00:00
Ga naar de bovenkant