25|09|2023

Lunchdialoog: ‘Een blik op de toekomst: uitdagingen, dromen en kansen!’

Op dinsdag 10 oktober organiseert Lithos in samenwerking met ZorgSaamWonen een online lunchdialoog van één uur met de titel:

“Een blik op de toekomst: uitdagingen, dromen en kansen!”

Het doel is om een open gesprek te voeren tussen verschillende partijen die, nu en in de toekomst, een belangrijke rol spelen bij de inrichting van wonen en zorg in Nederland. De volgende partijen schuiven aan tafel:

  • Een woningcorporatie: Jan van Barneveld – directeur van de Alliantie
  • Een investeerder: Erwin Drenth – Country Manager Nederland bij Aedifica
  • Een zorginstelling: Hester Hulsbos –  Programmamanager Vastgoed bij Triade Vitree

Lithos werkt dagelijks samen met deze partijen en ziet dat samen nadenken over- en het ontwikkelen van een lange termijn visie belangrijk is om te anticiperen op de grote vraagstukken en veranderingen waar Nederland voor staat. Lilian Grootswagers van Lithos zal het gesprek leiden.

Er wordt een kijkje genomen in elkaars keuken om inzicht te krijgen in elkaars uitdagingen, dromen en/of kansen op de lange termijn. Focus van de lunchdiscussie ligt op facetten als: hoe realiseren we de dromen van de toekomst én welke creatieve oplossingen bieden samenwerking en inzicht in elkaars uitdagingen als er domein overstijgend wordt gewerkt. Door samen te werken en te kijken naar elkaars uitdagingen en talenten, kunnen er wellicht concrete oplossingen gevonden worden en kan er gewerkt worden aan de houdbaarheid van wonen en zorg in Nederland.

Schrijf je nu in op de website van ZorgSaamWonen en volg gratis deze interessante dialoog!

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2023-09-26T07:18:01+00:00
Ga naar de bovenkant