22|05|2012

Kinderen bezoeken bouwplaats

Een dag naar school is niet altijd feest. Maar het werd vandaag voor 65 leerlingen van groep 6 van basisschool De Vuurvogel in Vathorst helemaal leuk toen ze een bezoek brachten aan de bouwlocatie van het project Kade#3826. Daar wachtten de bouwvakkers van Lithos bouw & ontwikkeling op de kinderen om samen met hen een kijkje te nemen op de bouw. Lithos realiseert deze woningen in opdracht van de Alliantie en voelt zich sterk betrokken bij de omgeving waarin zij deze woningen realiseert.

De bouwplaats van dichtbij

Vanuit de schoollokalen kunnen de kinderen op de bouw kijken dus vonden ze het erg leuk om van dichtbij alles te zien en te horen. Na een rondleiding mochten de kinderen zelf proberen te metselen en/of een kistje te timmeren. Sommige jongens en meisjes waren er verdraaid handig in, maar anderen hadden van de aardige bouwvakkers een klein beetje hulp nodig. De reacties van de kinderen waren super enthousiast en ze hebben het ongelooflijk naar hun zin gehad!

Na een rondleiding mochten de kinderen zelf proberen te metselen en/of een kistje te timmeren.

De wijk

Kade#3826 telt 128 appartementen in totaal. De eerste fase bestaat uit 75 driekamerappartementen, waarvan 56 sociale koopappartementen en 19 vrije sector koopappartementen. Alle appartementen hebben een eigen balkon en de meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplek in het gedeeltelijk overdekte binnenterrein. De prognose is dat de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2013 opgeleverd worden. Op dit moment is al 70% verkocht, een uitstekend resultaat in deze onzekere tijden. Er zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar vanaf € 135.000,- v.o.n.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-05T10:36:30+00:00
Ga naar de bovenkant