06|06|2013

In race voor Scholenbouwprijs

Het ministerie van OCW organiseert opnieuw de prestigieuze Scholenbouwprijs. Het thema van deze tiende editie is: Onderwijskwaliteit en Verbindingen. Op 17 mei jl. vond de eerste beoordelingsronde plaats. Het was een grote uitdaging voor de jury om uit de vele mooie projecten een shortlist voor de volgende ronde samen te stellen. Er zijn 30 schoolgebouwen geselecteerd.

Opdrachtgevers hebben massaal gereageerd op de oproep om hun project in te zenden voor de Scholenbouwprijs 2013. In totaal hebben 162 projecten de benodigde informatie voor beoordeling door de jury aangeleverd.

 

De tiende editie met het thema ‘Onderwijskwaliteit en Verbindingen.

De Scholenbouwprijs

De Scholenbouwprijs beloont goed opdrachtgeverschap. Belangrijke vragen die bij de beoordeling aan de orde komen, zijn dan ook: in hoeverre laat de opdrachtgever zien dat hij op een professionele en betrokken wijze het proces naar het nieuwe of vernieuwde schoolgebouw heeft ingericht en gemanaged? En in hoeverre laat de opdrachtgever zien dat de school zorg draagt voor onderwijskwaliteit? De jury wil gegrepen worden door een enthousiaste opdrachtgever die trots is op de wijze waarop hij binnen en buiten de school programmatische en fysieke verbindingen tot stand heeft gebracht.

Op de shortlist staat vermeld ROC Het Perron in Veenendaal, gerealiseerd door Lithos bouw & ontwikkeling en Zenzo Maatschappelijk Vastgoed!

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T11:10:54+00:00
Ga naar de bovenkant