23|12|2011

Hoogste punt business-units Vianen bereikt

Met het aanbrengen van de staalconstructie heeft Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort het hoogste punt bereikt van de eerste vier business-units in Vianen. Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen wordt aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd. De 15 business-units kenmerken zich door flexibiliteit in omvang en gebruiksmogelijkheden, maar zeker ook door de optimale ligging.

Uitvoering

De business-units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbel glas en geïsoleerde gevel­platen: een garantie voor kwaliteit. Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Daarnaast is het eventueel mogelijk om de units onder­ling te koppelen waardoor diverse oppervlakten gerealiseerd worden.

DE 15 BUSINESS-UNITS KENMERKEN ZICH DOOR FLEXIBILITEIT IN OMVANG EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, MAAR ZEKER OOK DOOR DE OPTIMALE LIGGING.

Elke unit beschikt over een overheaddeur, parkeermogelijkheden op eigen terrein en goede mogelijkheden voor reclame-uitingen. De units aan de straatzijde en aan de zijde van het Merwedekanaal worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond waardoor deze ruimten zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Uitvoering

Het park heeft een prima bereikbaarheid en een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 en de A27. Utrecht is binnen handbereik.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T10:53:54+00:00
Ga naar de bovenkant