29|06|2016

Hoogste punt bereikt

Na vijf maanden bouw werd eind vorige week – in aanwezigheid van alle kopers en projectbetrokkenen – het hoogste punt gevierd van de bouw van de 61 woningen Hemerhout in Ede. Wethouder Marije Eleveld verrichtte hiertoe de officiële handeling door een dakplaat op een woning te plaatsen.

 

Volgens planning zijn de woningen eind oktober 2016 klaar zodat de nieuwe bewoners hier hun intrek in kunnen nemen. Na de oplevering blijft Lithos actief in Ede. Lithos is namelijk volop bezig met de ontwikkeling van Scherf 5 en 6 in Kernhem.

De stadswoningen

De Stadswoningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een opbouw op de tweede verdieping met toegang tot een dakterras en een ruime achtertuin. De hoekwoningen zijn over de tweede verdieping volledig uitgebouwd. Het opvallende ontwerp met de warme rode steenkleur en de contrasterende witte geveldetails past prima in de wijk. De Stadswoningen hebben een afwisseling in steenkleur en metselwerk aan zowel de straat- als tuinzijde, waardoor een dynamisch beeld ontstaat en de woningen een individueel karakter krijgen. Er is nog slecht één Stadswoning beschikbaar.

De laanwoningen

De Laanwoningen met een jaren dertig uitstraling beschikken standaard over een tuingerichte woonkamer met open keuken, een achtertuin op het zuiden of westen, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Alle woningen hebben een puntdak, sommige woningen beschikken over een erker aan de voorzijde of een eigen garage aan de zijkant. Alle Laanwoningen zijn verkocht.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T12:43:56+00:00
Ga naar de bovenkant