20|07|2017

Het etentje was doorslaggevend

Midden in Amsterdam wonen Edward en Manou samen met dochter Amélie. Nu nog. Want binnenkort hopen ze intrek te nemen in hun nieuwbouwhuis in Nederhorst den Berg.  

Onlangs bereikten de bouwers van Lithos het hoogste punt. Edward kreeg de eer om samen met wethouder B.R. van Henten-Meijer van de gemeente Wijdemeren de vlag te hijsen. Beneden keken de overige bewoners mee. Na het aftellen schoten ze tegelijkertijd de confetti in de lucht.

Nieuwbouw en landelijk wonen

De rust en buitenlucht brachten ons in Nederhorst den Berg. We waren op zoek naar een nieuwbouwhuis. Mijn vrouw kwam uit een kleiner dorp en wilde graag wat landelijker wonen. Zelf kom ik uit Amsterdam. Dus dit is een mooi compromis. Nieuwbouw, maar tegelijkertijd ook lekker buiten. Onze dochter vindt het heerlijk om buiten te spelen. Hier in Nederhorst den Berg heeft ze daar alle ruimte voor.

WE KIJKEN ENORM UIT NAAR HET MOMENT DAT WE DE SLEUTEL VAN ONS NIEUWE HUIS KRIJGEN. ALLES IS NU GEREGELD, KEUKEN EN BADKAMER ZIJN UITGEZOCHT. NU IS HET WACHTEN OP DE OPLEVERING.

– EDWARD, TOEKOMSTIG BEWONER

De keuze voor een huis in Nederhorst den Berg

We hebben bij meerdere projecten gekeken. Maar uiteindelijk werd het Nedervecht in Nederhorst den Berg. Het huis vonden we mooi en het was het meest rustige plekje. Samen met mijn vrouw ben ik hier in een café gaan eten. Dat vonden we allebei erg leuk. Er was lekkere muziek en we hebben meteen leuke gesprekken gehad met andere mensen. Voor mij was dit etentje de doorslaggevende factor. Mijn vrouw Manou ging met name voor de tuin en de buitenlucht. Ons oog is uiteindelijk gevallen op één van de hoekwoningen (twee onder één kap).

Kopersbegeleiding Lithos

Met Lithos hebben we goed contact. Yda (kopersbegeleiding) begeleidt ons erg goed. Ik ben echt onder de indruk van hoe snel alles gaat. Onze dochter Amélie heeft het non-stop over Nederhorst. ‘Papa en mama, wanneer gaan we naar Nederhorst?’ Ze heeft er zin in en dat is een goed teken.”

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-05T14:13:13+00:00
Ga naar de bovenkant