25|03|2022

Geslaagde bouwkennisdag!

Hoe maak je jong talent enthousiast voor een carrière in de bouw? Op woensdag 23 maart mochten wij op bouwplaats Vijverberg Zuid in Bergen op Zoom zo’n 80 leerlingen van het Kwadrant, Pomona en Curio ontvangen die voor een studiekeuze staan.

Tijdens deze bouwkennisdag 2022 werden zij in groepjes onder begeleiding van een docent langs diverse kramen geleid in de toekomstige woningen. Op deze manier maakten zij kennis met wat er zoal te doen is in de bouw. Zo konden de leerlingen bijvoorbeeld zwanenhalsjes van pvc buigen of een kijkje nemen in de keuken van de architect. Op het buitenterrein was zelfs een kraan te bedienen. De enthousiaste talenten sprongen er direct tussenuit. Tussen de bedrijven door was er tijd om in de voorjaarszon even van een heerlijk vers sapje te genieten.

In de afgelopen jaren dat Lithos in Gageldonk West werkzaam is, is al een aantal stagiaires naar de bouwplaatsen doorgestroomd. Wij hopen deze leerlingen in de toekomst ook op onze bouwplaats of bij een van onze partners te verwelkomen. Er gebeurt in de bouwsector tenslotte meer dan alleen stenen stapelen. Er is werk genoeg!

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2022-04-07T12:20:45+00:00
Ga naar de bovenkant